03 808 14 58

Industrial Scientific MX6 iBrid

De MX6 iBrid van is een draagbare multigas detector voor inzet in zware omgevingen. Het apparaat is leverbaar met een groot aantal sensoren die in verschillende configuraties kunnen worden aangeleverd.

Deze gasdetector kan de gevaarlijke niveaus van toxische, zuurstof, brandbare gassen en vluchtige organische stoffen (VOC's) detecteren en weergeven op lcd scherm. Voorzien van 3 alarmen namelijk; Visueel alarm met rood LED, tril alarm en een audio alarm met 95dB geluidssignaal.

Veel voorkomende configuraties zijn:

- MX6 - LEL (Pentane), CO, H2S, O2, Ext. Li-ion  
- MX6 - LEL (Pentane), CO, H2S, O2, PID, Li-ion, Pump  
- MX6 - LEL, CO/H2S, O2, SO2, ClO2, Li-ion Pulp/Paper
- MX6 - Methane, CO high range, H2S, O2, CO2, Ext Li-ion

Voor meer configuraties en een overzicht van de detecteerbare gassen verwijzen wij u naar de bijlagen.

Het instrument is gecertificeerd volgens Atex: Ex ia IIC T4 Ga / Ex ia I MA; IP64; Equipment Group and Category: II 1G / 1M (I M2 w/IR sensor). De werktemperatuur voor het toestel is -20°C tot +50°C en de toegestane luchtvochtigheid tussen 15-95% (niet condenserend).

Het geheel wordt geleverd als complete kit inclusief testgassen. Juist omdat het gaat om de persoonlijke veiligheid van medewerkers is het van belang om vooraf de sensoren te testen en zeker te stellen dat veiligheid en welzijn zijn gewaarborgd.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gasdetectie, gasdetector huren bij Metesco
Multigas detector huren bij metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Tot 6 gassen per instrument
  • Accu met netvoeding
  • Visueel, audio en vibratie alarm
  • -20°C tot 50°C werk temperatuur
  • 15% tot 95% luchtvochtigheid
  • IP64 certificering
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.