03 808 14 58

Proceq Equotip 550

De Equptip 550 is een diverse draagbare metaalhardheidstester die de gebruiker verschillende opties ter vergroting van het gebruiksgemak biedt. Het apparaat is ten eerste gehuisvest in een stevige ABS plastic behuizing en een membraan keypad waardoor het zeer stevig is en lang mee gaat. Met een verstelbare achtergrondverlichting van het LCD scherm is het altijd goed leesbaar voor de gebruiker om gegevens af te lezen. Voor zeer ruwe omstandigheden of gemak tijdens het vervoerien is de bijgeleverde tas een perfect hulpmiddel. Dit apparaat is zeer accuraat met 0,5% nauwkeurigheid op een niveau van 800 HL en automatische correctie voor de slaghoek. De testhamer heeft een zeer breed meetbereik en de mogelijkheid om intern tot 100,000 gemeten waarden op te slaan in een mappenstructuur die de gebruiker zelf kan bepalen. Voor veiligheid is de equotip uitgerust met de mogelijkheid tot het aanmaken van gebruikersprofielen met wachtwoordfunctie en persoonlijke instellingen. Het beste apparaat op het gebied van niet-destructieve metaalhardheidstesters.

Proceq Equotip 550
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Bruikbaar op de meeste metalen
  • Perfect voor materiaal selectie en testen op productieniveau
  • Batterijduur van ongeveer 8 uur
  • 8gb flash opslag
  • Hoge resolutie kleurendisplay
  • Uiterst geschikt voor het testen op de werkvloer van zware componenten voor- en na installatie
  • Handig voor moeilijk bereikbare plekken
  • Bruikbaar op gebogen oppervlakten tot R > 10 mm
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.