03 808 14 58

Nieuwtjes binnen en over Metesco

Nieuw! Industriële akoestische lekdetectie camera

Nieuw! Industriële akoestische lekdetectie camera

Fluke ii910 De Fluke ii910 akoestische lekdetectie camera laat de locatie zien van perslucht-, gas- en vacuümlekken in uw installatie. De allernieuwste FLUKE ii900 met SoundSight™-technologie huurt u en stelt u in staat geluid van een persluchtlekkage zichtbaar te maken in een videobeeld tot een afstand van 50-80 meter. Ook geschikt voor het opsporen van deelontlading.

Overname Metesco door Althen Sensors & Controls BV

Overname Metesco door Althen Sensors & Controls BV

Althen Sensors & Controls breidt haar activiteiten uit met een strategische overname van Metesco Nederland BV. Althen heeft met de toevoeging van Metesco direct toegang tot een heel nieuw marktsegment, namelijk de verhuur van sensoren, meetsystemen en portable meet- en data-aquisitieapparatuur.

Firmware Updates Gereedschaptesters

Firmware Updates Gereedschaptesters

Revisie NEN3140 De Fluke 6500-2 gereedschapstesters die Metesco verhuurt hebben een firmware update gehad om te voldoen aan de nieuwe regelgeving zoals omschreven in de NEN3140 revisie (2018/2019).

AstroNova Highspeed dataloggers

AstroNova Highspeed dataloggers

Geleverd via Metesco België Bent u op zoek naar een highspeed datalogger? Dan bent u bij Metesco België aan het goede adres. Metesco is distributeur voor het Amerikaanse AstroNova Test & Measurement. AstroNova produceert zeer nauwkeurige datalog systemen voor verschillende toepassingen. U meet o.a. spanning, stroom en thermokoppel signalen!

Nieuwe testvoorziening Flowmeters

Nieuwe testvoorziening Flowmeters

Kalibratie portable ultrasone clamp-on flowmeters Metesco Belgie heeft de beschikking over nieuwe testvoorziening voor het kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. De doorlooptijd is kort, want het wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Anktertester Hilti en Hydrajaws

Anktertester Hilti en Hydrajaws

HAT28 / Model 2000 Metesco is partner voor het Engelse Hydrajaws. Naast de verhuur en verkoop van deze instrumenten, kan Metesco ook de kalibratie hiervan verzorgen.

Gesloten tijdens Pasen

Gesloten tijdens Pasen

Vanwege het paasweekend zal Metesco beperkt bereikbaar zijn. Wij wensen iedereen een mooi paasweekend toe.

Datalogging bij Steentijd huis

Datalogging bij Steentijd huis

Archeologisch onderzoek Altijd leuk om een (kleine) bijdrage te kunnen leveren aan bijzondere projecten! Voor archeologisch onderzoek vanuit de Universiteit Leiden zijn instrumenten van Metesco toegepast voor het registreren van temperatuur en verplaatsing in het steentijd huis, tijdens een brand.

Trekklokken 50 ton

Trekklokken 50 ton

Geïnspecteerd en opgeknapt Voor een leuke opdracht van een klant van ons hebben wij 3 stuks 50tons trekklok ingezet inclusief sluitingen. Na retourontvangst bij Metesco hebben wij deze getest in een van onze testbanken en daarna weer netjes gespoten. Zijn weer als nieuw een direct beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden. Wij leveren trekklokken van Tractel en Scotload met een capaciteit tot 500 ton.

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT en VDV II Pro

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT en VDV II Pro

Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester Nieuw in het assortiment van Metesco; Lan- en Netwerk testers. Met de Ideal VDV II Pro netwerktester (basis) en de Ideal SignalTEK NT Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester (uitgebreid) hebben wij twee complete, maar eenvoudig te bedienen netwerktesters, waarmee u de kwaliteit van uw netwerk en bekabeling kunt controleren.

Smartload Load Shackles

Smartload Load Shackles

Uitlevering meetsluitingen aan klant Vandaag weer een aantal Smartload instrumenten uitgeleverd aan een klant van Metesco. In dit geval betrof het 3 kits met daarin meetsluitingen tot 25 ton inclusief handset en bobbin. De Load Shackle is een betrouwbaar alternatief voor de Load Links.

Levering Ankertesters Hydrajaws

Levering Ankertesters Hydrajaws

Weer 3 klanten blij mogen maken! De afgelopen maand weer drie klanten blij mogen maken met respectievelijk een Model 2050 medium duty tester (tot 50kN - digitaal), een model 2000 standard anker tester (tot 25kN - analoog) en een Model 2008 heavy duty tester (tot 145kN - digitaal). Bent u op zoek naar ankertesters of andere specifieke test instrumenten? Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.