03 808 14 58

Nieuwtjes binnen en over Metesco

Inhaalslag onderhoud Vlaamse Prioritaire Kunstwerken

Inhaalslag onderhoud Vlaamse Prioritaire Kunstwerken

1.6 miljard Euro investering 2020-2030 Binnen het Vlaams gewest zijn bijna 2800 civiele kunstwerken in beheer, waarvan een groot deel (± 700 stuks) ernstige tot zeer ernstige mankementen vertoont. Binnen het verhuur assortiment van Metesco zijn er vele mogelijkheden voor het in kaart brengen van de constructie kwaliteit van de bruggen, tunnels, viaducten, kademuren en sluizen.

Megger DLRO10HDX in het assortiment!

Megger DLRO10HDX in het assortiment!

Microohmmeter te huur Ter uitbreiding op het huidige leverprogramma gericht op de elektrotechnische markt, heeft Metesco nu ook de beschikking over de Megger DLRO10HDX!

Nieuw! Industriële akoestische lekdetectie camera

Nieuw! Industriële akoestische lekdetectie camera

Fluke ii910 De Fluke ii910 akoestische lekdetectie camera laat de locatie zien van perslucht-, gas- en vacuümlekken in uw installatie. De allernieuwste FLUKE ii900 met SoundSight™-technologie huurt u en stelt u in staat geluid van een persluchtlekkage zichtbaar te maken in een videobeeld tot een afstand van 50-80 meter. Ook geschikt voor het opsporen van deelontlading.

Overname Metesco door Althen Sensors & Controls BV

Overname Metesco door Althen Sensors & Controls BV

Althen Sensors & Controls breidt haar activiteiten uit met een strategische overname van Metesco Nederland BV. Althen heeft met de toevoeging van Metesco direct toegang tot een heel nieuw marktsegment, namelijk de verhuur van sensoren, meetsystemen en portable meet- en data-aquisitieapparatuur.

Firmware Updates Gereedschaptesters

Firmware Updates Gereedschaptesters

Revisie NEN3140 De Fluke 6500-2 gereedschapstesters die Metesco verhuurt hebben een firmware update gehad om te voldoen aan de nieuwe regelgeving zoals omschreven in de NEN3140 revisie (2018/2019).

AstroNova Highspeed dataloggers

AstroNova Highspeed dataloggers

Geleverd via Metesco België Bent u op zoek naar een highspeed datalogger? Dan bent u bij Metesco België aan het goede adres. Metesco is distributeur voor het Amerikaanse AstroNova Test & Measurement. AstroNova produceert zeer nauwkeurige datalog systemen voor verschillende toepassingen. U meet o.a. spanning, stroom en thermokoppel signalen!

Nieuwe testvoorziening Flowmeters

Nieuwe testvoorziening Flowmeters

Kalibratie portable ultrasone clamp-on flowmeters Metesco Belgie heeft de beschikking over nieuwe testvoorziening voor het kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. De doorlooptijd is kort, want het wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Anktertester Hilti en Hydrajaws

Anktertester Hilti en Hydrajaws

HAT28 / Model 2000 Metesco is partner voor het Engelse Hydrajaws. Naast de verhuur en verkoop van deze instrumenten, kan Metesco ook de kalibratie hiervan verzorgen.

Gesloten tijdens Pasen

Gesloten tijdens Pasen

Vanwege het paasweekend zal Metesco beperkt bereikbaar zijn. Wij wensen iedereen een mooi paasweekend toe.

Datalogging bij Steentijd huis

Datalogging bij Steentijd huis

Archeologisch onderzoek Altijd leuk om een (kleine) bijdrage te kunnen leveren aan bijzondere projecten! Voor archeologisch onderzoek vanuit de Universiteit Leiden zijn instrumenten van Metesco toegepast voor het registreren van temperatuur en verplaatsing in het steentijd huis, tijdens een brand.

Trekklokken 50 ton

Trekklokken 50 ton

Geïnspecteerd en opgeknapt Voor een leuke opdracht van een klant van ons hebben wij 3 stuks 50tons trekklok ingezet inclusief sluitingen. Na retourontvangst bij Metesco hebben wij deze getest in een van onze testbanken en daarna weer netjes gespoten. Zijn weer als nieuw een direct beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden. Wij leveren trekklokken van Tractel en Scotload met een capaciteit tot 500 ton.

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT en VDV II Pro

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT en VDV II Pro

Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester Nieuw in het assortiment van Metesco; Lan- en Netwerk testers. Met de Ideal VDV II Pro netwerktester (basis) en de Ideal SignalTEK NT Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester (uitgebreid) hebben wij twee complete, maar eenvoudig te bedienen netwerktesters, waarmee u de kwaliteit van uw netwerk en bekabeling kunt controleren.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.