03 808 14 58

Nieuwtjes binnen en over Metesco

Nieuwe testvoorziening Flowmeters

Nieuwe testvoorziening Flowmeters

Kalibratie portable ultrasone clamp-on flowmeters Metesco Belgie heeft de beschikking over nieuwe testvoorziening voor het kalibreren van ultrasone clamp-on flowmeters. De doorlooptijd is kort, want het wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd.

Anktertester Hilti en Hydrajaws

Anktertester Hilti en Hydrajaws

HAT28 / Model 2000 Metesco is partner voor het Engelse Hydrajaws. Naast de verhuur en verkoop van deze instrumenten, kan Metesco ook de kalibratie hiervan verzorgen.

Gesloten tijdens Pasen

Gesloten tijdens Pasen

Vanwege het paasweekend zal Metesco beperkt bereikbaar zijn. Wij wensen iedereen een mooi paasweekend toe.

Datalogging bij Steentijd huis

Datalogging bij Steentijd huis

Archeologisch onderzoek Altijd leuk om een (kleine) bijdrage te kunnen leveren aan bijzondere projecten! Voor archeologisch onderzoek vanuit de Universiteit Leiden zijn instrumenten van Metesco toegepast voor het registreren van temperatuur en verplaatsing in het steentijd huis, tijdens een brand.

Trekklokken 50 ton

Trekklokken 50 ton

Geïnspecteerd en opgeknapt Voor een leuke opdracht van een klant van ons hebben wij 3 stuks 50tons trekklok ingezet inclusief sluitingen. Na retourontvangst bij Metesco hebben wij deze getest in een van onze testbanken en daarna weer netjes gespoten. Zijn weer als nieuw een direct beschikbaar voor nieuwe opdrachten. Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden. Wij leveren trekklokken van Tractel en Scotload met een capaciteit tot 500 ton.

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT en VDV II Pro

Nieuw in het assortiment: Ideal SignalTEK NT en VDV II Pro

Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester Nieuw in het assortiment van Metesco; Lan- en Netwerk testers. Met de Ideal VDV II Pro netwerktester (basis) en de Ideal SignalTEK NT Koper en Glasvezel Netwerk transmissie tester (uitgebreid) hebben wij twee complete, maar eenvoudig te bedienen netwerktesters, waarmee u de kwaliteit van uw netwerk en bekabeling kunt controleren.

Smartload Load Shackles

Smartload Load Shackles

Uitlevering meetsluitingen aan klant Vandaag weer een aantal Smartload instrumenten uitgeleverd aan een klant van Metesco. In dit geval betrof het 3 kits met daarin meetsluitingen tot 25 ton inclusief handset en bobbin. De Load Shackle is een betrouwbaar alternatief voor de Load Links.

Levering Ankertesters Hydrajaws

Levering Ankertesters Hydrajaws

Weer 3 klanten blij mogen maken! De afgelopen maand weer drie klanten blij mogen maken met respectievelijk een Model 2050 medium duty tester (tot 50kN - digitaal), een model 2000 standard anker tester (tot 25kN - analoog) en een Model 2008 heavy duty tester (tot 145kN - digitaal). Bent u op zoek naar ankertesters of andere specifieke test instrumenten? Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Atex zone 1 loadcell 120 ton!

Atex zone 1 loadcell 120 ton!

Te huur bij Metesco ! Metesco is partner van het Engelse Scotload. Dit bedrijf is volledig gefocust op instrumentatie ten behoeve van krachtmonitoring. Als uitbreiding op de samenwerking heeft Metesco per heden een 120 tons Atex zone 1 loadcell beschikbaar voor verhuur. Dit instrument wordt geleverd inclusief draadloze display op basis van Smartload technologie. Uiteraard geleverd inclusief software, voor die klanten die data willen loggen.

1e Meetringen ontvangen en getest

1e Meetringen ontvangen en getest

Boltvalid measuring washers Metesco is distributeur van de Boltvalid meetringen. Wij hebben intussen de eerste batch binnen en hebben deze uitgebreid getest. Nu snel leverbaar in kleine aantallen, grotere aantallen vooralsnog in overleg. Met de Boltvalid meetring meet u de boutspanning en deze wordt weergegeven in software of via de instelbare LED indicatoren.

Atex Flowmeter in leverprogramma Metesco!

Atex Flowmeter in leverprogramma Metesco!

Ultrasone Clamp-on Flowmeter voor vloeistoffen Metesco heeft nu ook de beschikking over een Draagbare Ultrasone Clamp-on Atex flowmeter. Het instrument kan een stromingssnelheid tussen 0.01 m/s en 25m/s registreren in leidingwerk met een diameter tussen 10mm en 400mm.

Levering fixed flowmeter

Levering fixed flowmeter

Ultraflo U3000 Deze week hebben wij wederom een Ultrasone Fixed flowmeter mogen uitleveren aan een van onze klanten. De UltraFlo U3000 is een flowmeter gebaseerd op het Transit-time principe, waardoor inzetbaar voor metingen aan 'schone vloeistoffen'. Dit betekent vloeistoffen zonder of minder dan 3% luchtbellen of vaste deeltjes. Typische toepassing is metingen aan glycol/water mix, hydraulische systemen en diesel olie.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.