03 808 14 58

Metesco Belgie: Verhuur van meet- en testapparatuur.

Gemakkelijk en snel, levering via UPS.

Wanneer u op zoek bent naar hoogwaardige meetinstrumenten, maar deze niet regelmatig nodig heeft is een huren een aantrekklijke mogelijkheid. Het huren van meetinstrumenten is goedkoper dan het aanschaffen hiervan. Naast de aanschaf heeft u dan ook niet te maken met onderhouds- en service kosten. Dit nemen wij u graag uit handen.

Metesco is gespecialiseerd in de verhuur van meetinstrumenten, specifiek voor die klanten die voor tijdelijk inzet een meetapparaat zoeken. Wij verhuren instrumenten zoals loadcells, drukschrijvers, schrijvende meters, netanalysers, torsiemeters, flowmeters en andere instrumenten voor elke denkbare situatie.

Wij verhuren met name draagbare apparatuur, specifiek voor tijdelijk inzet en zodat deze makkelijk is mee te nemen voor- en na het afnemen van de meting. Daarnaast kunnen wij de gewenste meting zelfs op locatie voor u uitvoeren. Onze medewerkers dragen zorg voor een snelle, efficiënte en correcte verwerking van uw opdracht.

Wanneer het door u gewenste instrument niet op de website staat, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Arbeidsveiligheid (ARBO)

Arbeidsveiligheid (ARBO)

Metesco Belgie verhuurt meetinstrumenten voor het controleren van de arbeidsveiligheid, arbo doeleinden zoals geluid- en heatstressmeters, trillingmeters hand-arm of bvb gasdetectieapparatuur. Voldoet u aan de welzijnswet?

Atex Instrumentatie

Atex Instrumentatie

Strenge eisen worden gesteld aan de apparatuur en werkmethoden binnen potentieel gevaarlijk gebied. Metesco België heeft verschillende Atex telefoons, camera's, maar ook meetinstrumenten als ATEX flowmeters of calibrators te huur.

Onze terugbelservice
Bel direct: 03 808 14 58
Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
Bouw, weg en waterbouw

Bouw, weg en waterbouw

Vooraf het renoveren van constructies moet de kwaliteit van het object worden bepaald. Betonhardheid, betondikte of onbekende ligging wapening in kaart brengen? Bel Metesco voor metingen bij u op de werf of verhuur van meettoestellen.

Dataloggers en Schrijvende Meters

Dataloggers en Schrijvende Meters

Wij verhuren verschillende soorten dataloggers en schrijvende meters. Kleine, compacte loggers tot uitgebreide digitale log systemen met meer dan 100 ingangen. Met o.a. druksensoren, krachtopnemers en verplaatsingsopnemers.

Drukrecorders & Schrijvers

Drukrecorders & Schrijvers

Metesco heeft de beschikking over een groot aantal drukrecorders en drukschrijvers. Volledig digitale varianten, varianten met printer of kaart (chart recorders) en combinatie van deze varianten in vorm van een digitale dataprinter. Beschikbaar tot 3000 bar.

Elektrotechniek Meetapparatuur

Elektrotechniek Meetapparatuur

Wij verhuren verschillende apparaten bruikbaar in de elektrotechnische branche zoals o.a. power quality analysers, PAT testers, kabelzoekers, multimeters, microohm meters, warmtebeeld camera's en installatietesters. Snel geleverd via UPS.

Explosieveilige Inspectie

Explosieveilige Inspectie

De ATEX richtlijn voor explosiegevaar geldt voor iedereen die werkt in een ATEX omgeving, eisen aan methodieken, apparatuur en voorschriften. Richtlijnen opgenomen in de ARBO wet- en regelgeving. Huur bij Metesco uw Atex gecertificeerde instrument.

Flow & Debietmeter Verhuur

Flow & Debietmeter Verhuur

Flowmetingen verricht u met schrijvende meters van Metesco. Metesco verhuurt technologisch hoogstaande flow- en debietmeters. Clamp-on debietmeters transit-time, doppler, hybride en hydrant flowmeters. Ook voor TA en Danfoss inregelkleppen.

Gasdetectie

Gasdetectie

Het detecteren van gas(lekken) is uiteraard voor de veiligheid van mens en machine zeer belangrijk. Wij verhuren verschillende apparaten om gemakkelijk de aanwezigheid van gas in uw omgeving op te merken. Gepompt of ongepompt, 4 of 6 sensoren.

Inspectiecamera's

Inspectiecamera's

Metesco heeft de beschikking over een groot aantal inspectiecamera's. Van handheld (atex) camera's tot complete high speed camera systemen. Daarnaast hebben wij verschillende warmtebeeldcamera's en leiding inspectiecamera's voorradig voor verhuur.

Klimaat & Apparatuur

Klimaat & Apparatuur

Metesco verhuurt professionele windkracht- en richting meters. Zij kunnen aangesloten worden op display, printer of pc. Ook leverbaar met geheugen om langere tijd gegevens op te slaan en te verwerken in excel. Ook voor uw WBGT meter voor ARBO metingen.

NDO Inspectie

NDO Inspectie

Metesco verhuurt meetinstrumenten voor NDO onderzoek. Wij hebben materiaaldiktemeters, laagdiktemeters, ankertesters, hechtsterktemeters, trillingsmeters en lekdetectors. Vraagt u vrijblijvend naar onze voorwaarden.

Thermografie & Cameraverhuur

Thermografie & Cameraverhuur

Metesco verhuurt thermografie camera's welke infraroodbeelden opslaan als foto of video. Temperatuurverschillen worden zichtbaar en geven thermische lekkage in spouwmuur isolatie of warmte ontwikkeling door bvb wrijving weer. Uit voorraad leverbaar.

Wegen, Kracht Meten & Testen

Wegen, Kracht Meten & Testen

Metesco heeft loadcells beschikbaar voor verhuur tot 1000 ton. Dynamometers, kraanunsters, compressie loadcells, donut loadcell, ringloadcells, trek/druk loadcells, zwaartepunt, atex loadcell. Wij leveren Tractel, Scotload, Strainstall en Metesco.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.