03 808 14 58

Metesco Belgie: Verkoop van meet- en inspectie apparatuur

Voor het kopen van verschillende merken meet- en testapparatuur bent u bij Metesco aan het goede adres. Wij zijn verdeler van een groot aantal hoogwaardige merken en kunnen daardoor een groot assortiment tegen een goede prijs te koop aanbieden.

Metesco kan alle instrumenten die zij verhuren ook te koop aanbieden. Vanzelfsprekend zijn aanverwante instrumten ook door ons te leveren.

Wij leveren merken als  Hegewald & Peschke, Ahlborn Almemo, Tritex, Testo, Micronics, Imetrum, Hydrajaws, Dynasonics, HT-Italia, Union, Megger en Fluke. Wanneer u meetapparatuur voor langere tijd en regelmatig gebruikt is kopen vaak een aantrekkelijke optie. Daarbij blijft Metesco natuurlijk uw contactpunt voor service en onderhoud. Wij hebben hiervoor de beschikking over een uitgebreide kalibratieruimte waar wij testvoorzieningen hebben herleidbaar naar (inter)nationale standaard. Bijvoorbeeld een trek/drukbank tot 100 ton trekkracht en 300 ton drukkracht, een klimaatkast, een temperatuurbad, een flowmeter testbank enzovoorts.

Vraagt u vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Ahlborn Dataloggers

Ahlborn Dataloggers

Voor hoogwaardige Ahlborn Almemo instrumenten te koop en te huur uit voorraad. Leverbaar in combinatie met een groot aantal sensoren voor bijv. temperatuur, kracht, druk en verplaatsing. Schrijvende meter, datarecorder, datalogger. Data output Excel.

Andilog Force Measuring Technologies

Andilog Force Measuring Technologies

Metesco biedt verschillende instrumenten aan uit het Andilog programma. Instrument gericht op het registreren van kracht en koppel. Inclusief grafisch display voor realtime weergave van de meting. Neemt u dan vrijblijvend contact op via +32 (0) 380 814 58.

Onze terugbelservice
Bel direct: 03 808 14 58
Of laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk.Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
AstroNova Test & Measurement

AstroNova Test & Measurement

Verhuur en verkoop van highspeed data acquisitie systemen, schrijvende meters (chart recording) en geavanceerde power quality meters van AstroNova. De AstroNova recorders zijn gericht op highspeed metingen met zeer hoge sampling rate tot 800 kS/s. Real-time analyse van meetwaarden, direct uitprinten met de chart versie en rapportage achteraf via meegeleverde software. Meten van High Voltage, Voltage, Power, Strain & Bridge, RTD, Thermoucouple etc.

Bartec Pixavi

Bartec Pixavi

Pixavi explosieveilige camera's en telefoons voor gebruik in ATEX zones zijn leverbaar via Metesco voor zowel koop als huur. Pixavi Gravity X en Pixavi Impact X. Hoogwaardige smartphone en camera's voor gebruik in zone 1. Eenvoudig te bedienen.

Dynasonics

Dynasonics

Dynasonics flow- en debietmeters die beschikken over verschillende technieken voor het meten van vervuilde en schone vloeistoffen. Transit-time en doppler flowmeter, maar ook een energiemeter icm de PT1000's.

Earth System

Earth System

Earth System specialistische loadcells, dataloggers en software voor structurele monitoring van meetgegevens in de civiele techniek. Pancake loadcells met lage bouwhoogte, ringloadcells met lage bouwhoogte. Hoge capaciteiten leverbaar.

Fluke

Fluke

Metesco verhuurt en verkoopt Fluke meetinstrumenten. Denkt u hierbij aan power quality analysers, netanalysers, installatietesters, gereedschaptesters en kabeldetectoren. Ook multimeters en calibrators zijn bij ons verkrijgbaar.

Graphtec Dataloggers

Graphtec Dataloggers

Graphtec dataloggers en recorders voor de registratie van o.a. spanning, temperatuur en vochtigheid. Deze datalogger zijn leverbaar met 1 kanaal, met 10 kanalen en 20 kanalen uitbreidbaar tot 200 kanalen. Mogelijk met WIFI connectie.

Hegewald & Peschke

Hegewald & Peschke

Metesco is distributeur voor Hegewald & Peschke; een leverancier van Laboratorium Testmachines. Hiervan kunnen complete testbanken tot 1500kN leveren. Ook leveren wij complete meubel teststraten voor het uitvoeren van repeterende tests.

HT Italia Meetapparatuur

HT Italia Meetapparatuur

HT Italia hoogwaardige netanalysers en dataloggers voor uitgebreide inspecties aan uw installaties. Wij leveren o.a. power quality meters, luxmeters en nstallatietesters. Eenvoudig te bedienen, overzichtelijke software. Zeer gebruiksvriendelijk.

Hydrajaws

Hydrajaws

Hydrajaws ankertesters voor het testen van de houdkracht en veiligheid van muur- en dakankers. Beschikbaar in verschillende capaciteiten, waarbij de Model 2008 tot 145 kN de zwaarste variant is. Ook leverbaar als hechtsterktemeter met capaciteit tot 25kN.

Industrial Scientific

Industrial Scientific

Industrial Scientific is leverancier van verschillende instrumenten om gas te kunnen detecteren. Wij leveren multifunctionele gasdetectoren van Industrial Scientific, draagbaar en overal toepasbaar. Verschillende sensoren te selecteren als LEL, H2S en O2.

Isafe Mobile

Isafe Mobile

Atex explosieveilige telefoons van het merk Isafe Mobile beschikbaar in verschillende varianten geschikt voor verschillende zones. Voor veilige communicatie in EX gebied. Ook mogelijk als smartphone met camera, bluetooth en 4G.

Kaartschrijvers

Kaartschrijvers

De conventionele kaartschrijvers blijven populair in sommige branches. Met name de betrouwbaarheid in vochtige omgevingen en de beperkte mogelijkheid tot fraude maken dat deze populair blijven. Wij bieden deze aan in een pelicase of in een RVS behuizing.

Krautkramer Branson GE

Krautkramer Branson GE

Krautkramer Branson (GE) leveren wij ook voor verhuur en verkoop. Wij leveren hiervan onder andere hoogwaardige wanddikte- en hardheidsmeters. Ideaal voor NDO inspectie in de meest veeleisende omgeving. Altijd geleverd als kit inclusief kalibratie protocol.

Leica Geosystems

Leica Geosystems

Kabelzoekers van Leica voor het opsporen van kabel- en leidingwerk onder de grond ter voorkoming van letsel en schade. Leverbaar in een aantal varianten met steeds iets meer mogelijkheden. Specifiek voor toepassing vooraf aan graaf- en grondwerkzaamheden.

Metesco Belgie

Metesco Belgie

Metesco België is leverancier van hoge kwaliteit meet- en testapparatuur. Wij bieden een divers assortiment met producten uit eigen lijn. Dit betekent dat wij de instrumenten kunnen leveren naar klantspecificatie. Bijvoorbeeld weegcellen met datalogger.

Micronics Flow- en debietmeters

Micronics Flow- en debietmeters

Micronics ultrasone clamp-on flow- en debietmeters voor schoon en vervuild water. Transit-time en Doppler meettechniek te kiezen afhankelijk van de mate van vervuiling. Leverbaar met en zonder datalogger. Leidingdiameter 13mm tot 5000mm.

Proceq

Proceq

Proceq heeft een uitgebreide lijn NDO inspectie instrumenten waaronder slaghamers, voeghardheidsmeters, wapeningsdetectoren en dekkingsmeters. Een breed assortiment voor het controleren van verschillende objecten en constructies.

Scotload Load Measurement

Scotload Load Measurement

Scotload Load Measurement producten voor het in kaart brengen van kracht tot 1000 ton. Het leverprogramma bestaat onder andere uit compressie loadcells, tension loadcells (trekklokken), meetsluitingen en loadpins. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Synergys Technologies

Synergys Technologies

Synergys instrumenten voor het opsporen van machinale defecten als lekken en trillingen. Leakshooter voor detectie van lekken in bijvoorbeeld persluchtinstallaties. Vshooter trillingsmeter voor detectie van vibratie defecten in machines en installaties. Met Foto!

Tour & Andersson - IMI Hydronic Engineering

Tour & Andersson - IMI Hydronic Engineering

Inregelinstrumentatie voor meting en monitoring aan Tour & Andersson inregelafsluiters. Waterzijdige systemen inregelen en storingsanalyses uitvoeren gaat zeer eenvoudig met deze instrumenten. Ideaal voor rapportage achteraf.

Tractel

Tractel

Tractel hoge kwaliteit trekklokken voor het wegen van hangende gewichten aan bijvoorbeeld kranen in diverse capaciteiten. Leverbaar in verschillende uitvoeringen, van basis met dislay op de klok, tot uitgebreid met datalogging en netwerk mogelijkheden.

Tritex Diktemeters

Tritex Diktemeters

Tritex diktemeters zijn robuuste en gebruiksvriendelijke meetinstrumenten. Voor het in kaart brengen van de wanddikte van verschillende materialen. Zeer betrouwbaar, ook bij meten op coating en corrosie. Ook onder water en op drone mogelijk!

TSI Flowmeters

TSI Flowmeters

Hydranten, blusinstallaties afsluiters en brandkranen moeten regelmatig worden gecontroleerd om te kijken of de gewenste opbrengst wordt behaald. Het hebben van zekerheid bij calamiteiten. Specifiek waar de Flowmeters van TSI voor zijn ontwikkeld.

Union Instruments GmbH

Union Instruments GmbH

Bestel uw zeer nauwkeurige en betrouwbare ruggedised flightcase drukrecorder bij Metesco. Metesco focust zich op de levering van portable, high-end meetinstrumenten en heeft Metesco per 2019 de Union Instruments drukschrijvers aan het leveringsprogramma toegevoegd. Meet drukval en voer temperatuurmetingen uit. Afpersen van leidingwerk en meet o.a. volgens W400-2 en NEN-EN 805.

Wöhler Inspectiesystemen

Wöhler Inspectiesystemen

De meetinstrumenten van Wohler zijn specifiek ontwikkeld voor de test- en meettechniek, reinigingstechniek en inspectietechniek. Metesco heeft de beschikking over verschillende leidinginspectie camerasystemen van Wohler.

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.