03 808 14 58

Leica Ultra kabelbreuk en kabeldetector

Ondergrondse leiding- en kabelwerken worden dagelijks aangepast. CLIC voorziet niet altijd in de meest actuele bestanden waardoor de verplichting tot scannen op kabels noodzakelijk is. Precies en de juiste kabels detecteren is niet eenvoudig, net zoals het vinden van een breuk in een kabel met aardmantel.

Met de Leica Ultra scannen reduceert de kans op het raken van een kabel of leiding aanzienlijk ten opzichte van andere systemen. Natuurlijk is het voorkomen van schade belangrijk, meer nog speelt dat door stilstand van afnemers de schade die kan ontstaan immens even los van ARBO en gevaarlijke situaties. De wet WION is ontstaan om gevaar of economische schade aan ondergrondse kabels of leidingen (water-, elektriciteit- en gasleidingen, telefoonlijnen en olie- en gasleidingen) te voorkomen.

Werken met de leica Ultra of een van de andere scanners uit de Digicat serie beperkt de kans op schade of risico's voor gezondheid. 

Leica Ultra kabelbreuk en kabeldetector
Leica Ultra kabelbreuk en kabeldetector
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zender en ontvangst set
  • GPS verbinding notebook/laptop
  • Herkent de richting waarin kabel ligt
  • Grote duidelijke menudisplay
  • Achtergrond verlichting
  • Meerdere frequenties instellen
  • Kabels op breuken scannen
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.