03 808 14 58

Tractel Dynafor LLXh Trekklok

De Tractel Dynafor LLXh is een trekklok of dynamometer met een meetbereik tot maximaal 250 ton. Dit meetinstrument wordt geleverd inclusief remote display met een bereik van 80 meter. Het instrument heeft een maximale afwijking van 0.2% full scale.

Standaard wordt de LLXh geleverd als meetset inclusief display. Het is ook mogelijk om aanvullende trekklokken uit te lezen een en dezelfde display. Dit kan tot maximaal 4 stuks. In combinatie met de monitoring software is uitlezing, opslag en beheer van maximaal 8 trekklokken mogelijk.

De kracht wordt weergegeven op de remote display en dit kan worden aangepast naar wensen. De keuzes zijn kg, t/daN, kN/lbs, ton (US).

De capaciteiten 15, 25 en 50 ton worden geleverd in een koffer, de capaciteiten 100 en 250 ton in een houten kist. Inmiddels wordt de LLXh uitgefaseerd en wordt deze vervangen door de Tractel Dynafor Pro.

Metesco verhuurt en verkoopt kraanwegers van Tractel. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tractel Dynafor LLXh Trekklok
Tractel Dynafor LLXh Trekklok
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekklok geschikt voor trekkrachten
  • Uitlezen in kg, kN, daN, ton
  • Geleverd met handuitleesunit
  • Ook via PC uit te lezen
  • ±0,2% full scale
  • Tot 250 ton meetbereik
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.