03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressie 100 Ton

Voor het wegen van zeer zware elementen tot 100 ton zoals brugdelen, damonderdelen, offshoremodules en zwaartepunt krachtmetingen. Metesco heeft verschillende loadcells met hoge capaciteit beschikbaar met uitstekende nauwkeurigheid en calibratiecertificaat. De meetresultaten zijn direct van het scherm af te lezen maar kunnen ook opgeslagen worden naar een datalogger.

Wanneer u meerdere sensoren tegelijk op een datalogger aansluit is het mogelijk om verschillende parameters zouals kracht, beweging en frictie tegelijk te meten en loggen. Geleverd als complete set met uitleesunit en kabels. Metesco levert ook assistentie bij metingen.

Metesco Loadcell Compressie 100 Ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Capaciteit tot 100 ton belasting
  • Inclusief digitaal scherm
  • Gegevens mogelijk loggen
  • kN en ton uitleeseenheden
  • Uitlezen ook via Bluetooth
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.