03 808 14 58

Micronics Portaflow PF440IP Ultrasoon Flowmeter

De sterkste van alle portaflow modellen is de PF440IP. Het instrument zit in zijn eigen pelicase verpakt waardoor hij zeer sterk is, goed voor uitdagende omgevingen zoals constructielocaties. Met een meetbereik van 50-2000m buisdiameter is dit een model dat vaak een passende oplossing biedt voor uw meetprobleem. Het apparaat biedt de mogelijkheid om tot 198.000 meetwaarden intern te loggen en een velociteit tot 10 meter per seconden op te slaan.

Wanneer u continu wilt meten dan kan dit tot 150 uur, met een intervalratio is het mogelijk om een enkele meetperiode uit te rekken tot 4 maanden. De clamp-on sensoren zorgen er voor dat het apparaat zeer gemakkelijk te gebruiken is.

Via een Windows PC zijn de gegevens vervolgens makkelijk over te zetten en uit te lezen via een USB kabel.

Micronics Portaflow PF440IP Ultrasoon Flowmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Het meest robuuste model in Portaflow serie (IP67)
  • Meetbereik 50-2000mm
  • Snelheid tot 0-10m/s
  • Datalogging 198.000 meetwaarden opslag
  • 150 uur continu meten, tot 4 maanden met interval
  • Gebruiksvriendelijk
  • Temperatuur van -20 tot 135 graden celsius
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.