03 808 14 58

Hydrajaws Model 0095 Ankertester

Dit instrument is dus specifiek voor toepassing op kwetsbare materialen zoals dakpanelen. Door de goede krachtverdeling over de vergrootte basisplaat is de druk minder dan 1N/mm² bij een toegepaste kracht van 10kN.

Hydrajaws levert unieke en zeer betrouwbare ankertesters. Dit model is specifiek voor het testen van val-beveiligingspunten op daken. Het is een zeer robuust apparaat dat voorzien is van zeer sterk glas en een rubberen bedekking. Het apparaat is daarnaast nauwkeurig (2% F.S.) en wordt geleverd met kalibratieprotocol.

Om er voor te zorgen dat het apparaat overal bruikbaar is kunt u kiezen uit verschillende capaciteiten meters en wordt het apparaat inclusief verschillende trekplaten geleverd.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hydrajaws Model 0095 Ankertester
Hydrajaws Model 0095 Ankertester
Hydrajaws Model 0095 Ankertester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 0-5kN, 0-10kN, 0-15kN of 0-20kN
  • Onverwoestbaar glas
  • Gekalibreerd tot 2% nauwkeurigheid
  • Inclusief vier verwisselbare trekplaten
  • Geleverd als kit met 2 manometers
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.