03 808 14 58

Hydrant Flowmeter - Flowmaster 250 DL

De Flowmaster 250DL van TSI Ireland is een portable hydrant flowmeter en drukrecorder met datalogger voor het aftesten van onder andere hydranten en pompen. Een ideaal instrument voor installateurs om tijdens installatie of onderhoud/inspectie de afname te controleren. Het verkrijgen van een indicatie van de opbrengst, tezamen met de druk op dit afnamepunt, is een belangrijk gegeven en dient jaarlijks te worden gecontroleerd.

Het instrument wordt geleverd inclusief datalogger om ca. 12 uur achtereen data te kunnen loggen op een interval van 1 sec. Het instrument kan zowel de flow (tot 3000 lpm) als de druk (max. 25 bar) registreren. De gemeten waarden kunnen direct op het digitale display worden bekeken, of achteraf in de software voor bijvoorbeeld rapportage naar de opdrachtgever toe.

Het geheel wordt geleverd als kit met standaard DN65 Storz koppelingen voor snelle aansluiting. Eventuele accessoires als adapters en kranen kunnen op verzoek worden meegestuurd.

Dit betreft de digitale variant, wij kunnen ook de analoge variant leveren, zonder logfunctie.
De instrumenten zijn te koop en te huur via Metesco, vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hydrant Flowmeter - Flowmaster 250 DL
Hydrant Flowmeter - Flowmaster 250 DL
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meetbereik flow 30 – 3000 liter per minuut
  • Uit te breiden tot 5000 lpm
  • Weergave in liter per minuut
  • Meetbereik druk 0 – 25 bar
  • Datalogger voor zowel debiet als druk
  • Tot 12 uur achtereen loggen
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.