03 808 14 58

Imetrum DMS - Optisch meetsysteem

Het Dynamic Monitoring Station (DMS) van Imetrum is een meetsysteem voor het dynamisch meten aan civiele kunstwerken zoals bruggen, tunnels en viaducten. Ook wordt het systeem veel toegepast bij meten langs het spoor.

Het systeem kan vanaf grote afstand optisch (contactloos) beweging monitoren, met een resolutie en nauwkeurigheid van ± 0.1mm. Het Video Gauge systeem registreert de verplaatsing van pixelpatronen op een camerachip. Dit maakt het mogelijk om vanaf grote afstand (afstand afhankelijk van gebruikte lens), contactloos meerpunts metingen uit te voeren. Er kan tot tientallen punten tegelijk gemeten worden.

Het DMS systeem bestaat uit gepatenteerde video gauge software (VGS) en een zorgvuldig samengestelde camera en lens. Het VGS, die de gemaakte beelden analyseert stelt u in staat real-time de metingen te volgen.

Het Dynamic Monitoring Station kan snel worden opgesteld en reduceert of voorkomt plaatsing van traditionele sensoren. Daarnaast reduceert het meten met dit systeem kostbare en langdurige voorbereiding en is er geen sprake van stremming voor verkeer en omgeving.

Metesco is officieel distributeur van Imetrum Limited en kan naast de verkoop van het systeem ook training en support verzorgen. Afhankelijk van de exacte wensen / eisen kunnen wij het zelfs te huur aanbieden.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Contactloos monitoren van bruggen
Imetrum optisch meetsysteem, koop bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Beweging monitoren vanaf grote afstand
  • Monitoring rail, bruggen, damwanden etc.
  • 100 punts metingen uitvoerbaar
  • Beperkte voorbereiding, maximaal resultaat
  • Geen hinder voor verkeer en omgeving
  • Meetnauwkeurigheid ± 0.1mm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.