03 808 14 58

HT Italia Vega 76 Netanalyser

De HT Italia Vega 76 is een zeer gebruiksvriendelijke power quality analyser met veel toepassingen binnen de elektrotechniek. Een perfect instrument om gegevens over stroom, spanning en spanningsveranderingen, frequentie, werkelijk, blind en schijnbaar vermogen te verzamelen en op te slaan in het interne geheugen. Daarnaast worden ze ook op het heldere scherm weergegeven.

Het is mogelijk om stroomtangen direct op dit instrument aan te sluiten zonder speciale voeding of connectie. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk instrument dat via een gemakkelijk menu te bedienen is. Daarnaast is het apparaat zeer stevig en wordt het geleverd in een stevige koffer inclusief holster.

Met behulp van de HT software (hetzelfde als bij de PQA 823/824) is het eenvoudig om in te zoomen op de voor u belangrijke gebeurtenissen en kunt u gemakkelijk treffende rapportage maken.

Vega 76 huren ht italia
huur uw vega 76 bij metesco, netanalyzer huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Indicatie van de draaiveldrichting
  • Tot 60 dagen informatie verzamelen
  • Met scopefunctie
  • 3 ingangen voor stroom 0-1v AC RMS
  • 3 ingangen tot 635 AC/DC RMS
  • Eenvoudig te bedienen instrument
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.