03 808 14 58

Graphtec GL840 Midi Logger

De GL840 Midi Logger is een compacte en lichtgewicht Midi logger met standaard 20 analoge kanalen. Dit is uit te breiden tot 200 kanalen met accessoires. Het heldere scherm, samen met het grote interne opslag maakt dat deze meter zeer geschikt is voor het langdurig meten en loggen.

De meter is uitgerust met een USB poort om data op USB stick op te kunnen slaan, ook is er een ethernet poort aanwezig om via een lokaal netwerk data te kunnen loggen voor websites en FTP functies. Op deze manier is de data ook op afstand uit te lezen. Op de meter zijn verschillende sensoren aan te sluiten zoals PT100, pulsingangen, mA ingangen, thermokoppels en V DC ingangen. Een zeer handige logger voor projecten waarbij veel data verzamelen essentieel is.

Binnen de range van de Midi Loggers zijn er 2 varianten: De standaard uitvoering en de High Voltage uitvoering. Metesco heeft de High Voltage varianten in de verhuur. Ook hebben wij de GL900 beschikbaar, deze is voor high speed loggen.

Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden!

Datalogger huren metesco, temperatuur recorder huren
Graphtec GL840 Midi Logger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lichtgewicht en makkelijk mee te nemen
  • 20 kanalen met uitbreiding tot 200 kanalen mogelijk
  • High Voltage withstand model!
  • Groot en helder LCD scherm
  • Ingebouwd 2gb aan flash geheugen
  • 12 uur batterijduur
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.