03 808 14 58

Zwaartepunt bepaling - Centre of Gravity

Metesco heeft een uitgebreide vloot aan apparatuur in huis om zwaartepunt bepaling uit te voeren aan constructies. Uiteindelijk is het bepalen van gewicht en centre of gravity noodzakelijk om dergelijke modules te mogen/kunnen transporteren.

Wij hebben loadcells tot 1000 ton beschikbaar, welke bekabeld zijn naar de meegeleverde uitleesunits. Wij kiezen specifiek voor bekabelde varianten, omdat draadloos veel storingsgevoeliger is, iets wat wij niet wenselijk achten bij werkzaamheden aan grote, zware objecten. Uitlezing van de loadcells is in kN.

Wij kunnen deze instrumenten aan u verhuren en verkopen, maar wij kunnen deze werkzaamheden ook voor u uitvoeren. Wanneer u ervoor kiest om het door Metesco uit te laten voeren, dan leveren wij achteraf een overzichtelijk rapport met de meetgegevens. Vooraf nemen we gezamelijk het project door en wordt er bepaald of er eventuele hulpmiddelen benodigd zullen zijn. Hierbij kunt u denken aan vijzels, pompen en bijv. vulmateriaal. Na uitvoering ontvangt u binnen 1 werkdag alle rapportage zoals vooraf afgestemd.

Voor meer informatie, ook over huur of koop, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Inzet loadcells weging

Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.