03 808 14 58

Micronics Portaflow 220

De Micronics Portaflow 220 is een snel inzetbare clamp-on flowmeter voor op de buitenzijde van de leidingen. Het instrument is gemakkelijk en snel geplaatst en zorgt ervoor dat u uw proces niet hoeft te onderbreken.

De Portaflow 220 is de basis variant van Micronics, zonder datalogger en met een beperkt meetbereik. U kunt kiezen uit 13mm-115mm of 50mm-2000mm. Het instrument veelal toegepast voor periode controle, waarbij steeksproefgewijs aflezen volstaat.

Het instrument is zeer eenvoudig te bedienen en wordt als complete set geleverd. Wanneer u een groter meetbereik wenst, of de mogelijkheid om data te loggen, dan raden wij hiervoor de Portaflow 330 of de Katflow 200 aan.

 

Micronics Portaflow 220
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Voor het controleren van schone vloeistoffen
  • Bereik 0,1m tot 20m per seconden
  • Helder scherm
  • Oplaadbare batterij
  • Eenvoudig in gebruik
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.