03 808 14 58

Leica Geosystems Digicat 700i & 700i xf

De Digicat 700i is een kabel detector met interne datalogger. Het geheugen slaat informatie op over hoe de Digicat 700i is gebruikt. De informatie is vervolgens uit te lezen door de logicat software via de PC.

De Leica Digicat 700i heeft alle functionaliteit van de Digicat 600i. De extra aanvulling in dit instrument bestaat uit de toegevoegde GPS technologie. Aan de hand van locatievoorziening, waarvan de gegevens ook opgeslagen kunnen worden, verzameld het apparaat informatie over hoe, wanneer en waar het gebruikt is. Deze data kan vervolgens geüpload worden van waaruit verdere analyse inzicht kan geven over de plaats van gebruik, werkplaatsomstandigheden, trainingsbehoeften en hoe de kabeldetector is gebruikt in geval van ongelukken.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een zeer gebruiksvriendelijk instrument. Met de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, vervolgens kunt u dit signaal opsporen met de digicat.

Voor het zoeken van niet-metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen. Ook Digimouse kan gebruikt worden voor het traceren van afvoeren en rioleringen.

Met de digitex stuurt u een signaal door de te zoeken metalen geleiders wat u vervolgens met de kabelzoekers op kunt sporen.

Xf-Serie

De 700i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 700i, maar nu met een uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er op 512Hz en 640Hz modes worden gezocht, wat zorgt voor een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand kabels gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock erg makelijk, zodat de laatst gebruikte modus actief blijft bij opnieuw opstarten. Zo kunt u zonder problemen verder meten waar u gebleven was.

Het geheel is los of als totale set verkrijgbaar. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Leica Geosystems Digicat 700i & 700i xf
Leica Geosystems Digicat 700i & 700i xf
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Datalogger functie in de locator
  • Bluetooth connectie tbv analyse
  • GPS Technologie
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Automode om menselijke fouten te voorkomen
  • Typisch geschikt voor gebruik in de bouw
  • Snel leverbaar inclusief vele accessoires
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.