03 808 14 58

Tractel dynafor Pro - Trekklok

Tractel dynafor Pro 

De Tractel dynafor Pro is een trekklok of kraanweger geleverd inclusief remote display met een range tot 400 meter.  Het instrument kan worden geleverd met een minimaal meetbereik van 1 ton, tot maximaal 250 ton. Het instrument heeft een gespecificeerde afwijking van 0.2% full scale.

De dynafor Pro trekklokken worden gebruikt voor het in kaart brengen van kracht of het wegen van hangende lasten onder de haak. Door de grote nauwkeurigheid, maar vooral ook de hoge betrouwbaarheid heeft de gebruiker een instrument in handen waarop kan worden vertrouwd.

Wanneer het instrument wordt gebruikt wordt de kracht weergegeven op de remote HHD display. Dit display heeft de mogelijkheid om maximaal 4 stuks trekklok simultaan uit te lezen. Het instrument werkt hiervoor tot 48 uur achtereen. De eenheden kunnen worden gekozen de volgende varianten: kg, t/daN, kN/lbs, ton (US).

Leveringsomvang

Standaard wordt de dynafor Pro geleverd als trekklok inclusief remote HHD display. In combinatie met de optioneel mee te bestellen monitoring software is uitlezing, opslag en beheer van maximaal 8 trekklokken mogelijk.

Deze trekklok kan ook worden gekoppeld aan een smartphone uitgerust met de dynafor app. Deze is beschikbaar voor iOS en Android en heeft een bereik tot maximaal 30 meter. De app is gratis te downloaden.

Ook passende sluitingen kunnen wij optioneel mee aanbieden, zodat u een complete set ontvangt, gereed om de voorziene metingen uit te voeren. 

De capaciteiten 15, 25 en 50 ton worden geleverd in een koffer, de capaciteiten 100 en 250 ton in een houten kist. Inmiddels wordt de LLXh uitgefaseerd en wordt deze vervangen door de Tractel Dynafor Pro.

Contact

Metesco is officieel partner van Tractel en verhuurt en verkoopt de kraanwegers uit de dynafor serie. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij adviseren u graag en kunnen veelal zeer snel leveren.

Tractel dynafor trekklok kopen
Tractel dynafor HHD display
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekklok tot 250 ton
  • Uitlezen in kg, kN, daN, ton, Lbs
  • Geleverd incl. handuitleesunit
  • Ook via app uit te lezen
  • ± 0,2% full scale
  • Tot 400m bereik
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.