03 808 14 58

Almemo 500 - 90 kanaals datalogger

De Almemo 500 is een next generation datalogger, ontwikkeld met het oog op industry 4.0 en verleent o.a. toegang tot een web based portal, welke vanaf afstand benaderd kan worden door meerdere gebruikers. Hiervoor gebruikt het instrument een Wi-Fi hotspot of u kunt het geheel inpassen in een bestand Wi-Fi netwerk.

Deze multifunctionele datalogger wordt bediend met behulp van een meegeleverde tablet, waarop een pre-installed app staat. De app gebruikt u voor het instellen en monitoren van metingen. Het configureren kan ook via de vertrouwde Almemo Wincontrol software. Data kan worden ge-exporteerd als Excel bestand.

Het instrument wordt geleverd met een 4GB intern geheugen, goed voor opslag tot 600 miljoen meetwaarden. Het is ook mogelijk om een usb stick in te pluggen voor extra geheugen, het instrument logt de data dan direct naar deze externe opslag.

U kunt verschillende sensoren koppelen aan dit instrument. Bijvoorbeeld sensoren voor temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, kracht, versnelling, verplaatsing en druk. 

Het instrument is geschikt voor alle Almemo sensoren, zowel analoog als digitaal. Er kan worden gemeten met een meetinterval van  100 / 50 / 10 / 2.5 mops, afhankelijk van de gekozen sensor (analog, DIGI of D6). Met de nieuwe V7 digitale sensorstekkers kunt u zelfs tot 1000 metingen per seconde registreren!

De Almemo 500 een zeer geavanceerd model datalogger, vanzelfsprekend hebben wij ook de beschikking over datalogger met lokale opslag, zoals de Almemo 2590-4AS of de Almemo 2690-8.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Almemo 500 industry 4.0 datalogger
Almemo 500 datalogger, wifi datalogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Uitbreidbaar tot 90 meetkanalen
  • Industry 4.0 data acquisitie
  • Aansturing via tablet & app
  • Web based portal (WiFi)
  • Tot 600 miljoen meetwaarden opslaan
  • Tot 1000 metingen per seconde
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.