03 808 14 58

RPO / RTO Chartrecorder

De RPO/RTO van Rotochart is een single-chart drukrecorder en toont een duidelijke 24uurs of 7 dagen weergave van druk, temperatuur, luchtvochtigheid of een combinatie deze waarden. De veelzijdige schrijver kan gebruikt worden op raffinaderijen, industrie, food en in de petrochemie. Veelal in gezet voor 24 uurs afpersingen.

Het instrument werkt op accu  of met een veerwind mechanisme voor acculoos gebruik. Ideaal voor die locaties waar netvoeding niet voor handen is. De IP classificatie is IP55.

Leverbaar met een drukopnemer (Bourdon Tube) tot 1600 Bar en een temperatuurbereik van max. 500°C. Meetbereik en doorlooptijd op te geven bij bestelling, dit namelijk klantspecifiek geproduceerd.

Het instrument is leverbaar als portable of vaste opstelling variant. De portable versie krijgt een speciale lichtgewicht beugel zodat deze recht blijft staan. De vaste opstelling variant wordt geleverd met ofwel een muurbeugel of een beugel voor leiding montage.

Het instrument wordt standaard geleverd met 3/8” BSP male aansluiting. Eventuele speciale wensen op aanvraag.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

RPO / RTO Chartrecorder
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zeer robuust en betrouwbaar
  • Eenvoudig in te stellen
  • Leverbaar tot 1600 Bar
  • Nauwkeurigheid van ±1% FS
  • 24 uurs of 7 dagen kaart
  • 1, 2 en 3 pens uitvoering mogelijk
  • Volledig mechanisch instrument
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.