03 808 14 58

SignalTEK NT - Koper & Glasvezel Netwerk transmissie tester

De SignalTEK NT is een zeer uitgebreide koper en glasvezel netwerk transmissie tester voor gebruik tijdens installatie, onderhoud en storing zoeken. Deze netwerktester is eenvoudig te bedienen en specifiek voor controle van databekabeling en ethernet netwerken.

Met de transmissie test methode worden echte Ethernet data-frames door de kabel of de netwerk apparatuur gezonden. De data wordt vervolgens gecontroleerd aan de hand van de specificaties conform IEEE802.3ab Gigabit standaard en hieruit volgt een conclusie. Dit maakt het een perfect instrument voor controle aan koper en glasvezel netwerken.

Het instrument heeft de tests voorgeprogrammeerd in het geheugen en u hoeft zelf geen tests te configureren, u hoeft alleen de te testen netwerk toepassing te selecteren en kunt dan direct aan de slag. De 2 handunits verbinden automatisch. Netwerk toepassingen als VoIP, CCTV, video en internet kunnen worden geselecteerd.

Rapportage wordt automatisch gegenereert door het instrument en dit kan via de app of via USB stick worden opgeslagen als PDF of CSV. Daarbij kunt u de rapportage voorzien van uw bedrijfsgegevens en aanvullende informatie bij de uitgevoerde tests. Ook uw logo is als .png bestand toe te voegen!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de brochure op deze pagina. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

SignalTEK NT - Koper & Glasvezel Netwerk transmissie tester
SignalTEK NT - Koper & Glasvezel Netwerk transmissie tester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zeer complete netwerktester voor koper en glasvezel
  • Optimaal resultaat dankzij simulatie echt dataverkeer
  • Op Gigabit Ethernet snelheden onderhoud en storing zoeken
  • Geheugen voor opslag 5000 testresultaten
  • Netwerk prestatietest volgens IEEE802.3ab
  • Eenvoudig rapportage genereren in PDF of CSV formaat
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.