03 808 14 58

Proceq Schmidt Betonslaghamer N

De Proceq Schmidt Betonslaghamer N heeft een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte. Dit type slaghamer is gelijk aan het NR type maar schrijft daarbij niet de gemeten resultaten weg op een bon. U moet dus zelf de gegevens registreren mits dit gewenst is. Wordt geleverd inclusief carborundumsteen en een stevige koffer. De Schmidt slaghamers van Proceq zijn tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een andere slagkracht en de mogelijkheid tot gegevensregistratie

De Proceq Schmidt betonslaghamer N is een gebruiksvriendelijk en handzaam apparaat dat direct bij levering te gebruiken is.

Proceq Schmidt Betonslaghamer N
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Snel inzetbaar
  • Compact
  • Registratie van meetresultaat op papier
  • Eenvoudig in gebruik
  • Huurinstrument
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.