03 808 14 58

Proceq Schmidt Betonslaghamer N

De Proceq Schmidt Betonslaghamer Type N is de meest gangbare beton testhamer in de markt. Deze testhamer heeft een meetbereik van 10 tot 70 N/mm2 druksterkte en is vrijwel universeel inzetbaar.

Dit type slaghamer is gelijk aan het NR type, maar schrijft daarbij niet de gemeten resultaten weg op een bon. U moet dus zelf de gegevens registreren mits dit gewenst is. Vaak volstaat een foto van uw meting hierbij.

Wordt geleverd inclusief carborundumsteen en een stevige koffer. De Schmidt slaghamers van Proceq zijn tevens beschikbaar in verschillende uitvoeringen met een andere slagkracht en de mogelijkheid tot gegevensregistratie.

De Proceq Schmidt betonslaghamer N is een gebruiksvriendelijk en handzaam apparaat dat direct bij levering te gebruiken is.

Voor druksterkte onder de 25 N/mm2 wordt Original Schmidt Type P, ook wel geadviseerd. Voor druksterkte van dun beton tot 100mm, wordt Original Schmidt Type L geadviseerd.

Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden!

Original Schmidt Type N betonhardheidsmeter huren
Huur uw schmidthamer bij Metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Original Schmidt Type N
  • Eenvoudig te bedienen
  • Meetbereik 10 tot 70N/mm²
  • Slagkracht 2.207 Nm
  • Meetwaarden aflezen op meetlat
  • Ook digitaal verkrijgbaar
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.