03 808 14 58

Metesco Windkracht en Windrichtingsmeter

Deze windkracht en windrichtingsmeter is eenvoudig, maar zeer compleet systeem voor klimaat doeleinden. Het is te gebruiken in combinatie met een uitleesunit, een digitale datalogger of een digitale dataprinter.

De data wordt op de digitale logger op het interne geheugen opgeslagen en kan vervolgens gemakkelijk via de pc als excel bestand uitgelezen worden. Deze kit wordt veelal gebruikt bij werkzaamheden op hoogte of wanneer de veiligheid van windsnelheden moet worden bepaald. Ook is het  mogelijk om een alarm, akoestisch of visueel signaal is aan te sluiten.

Het instrument wordt geleverd als complete kit, waarbij het geheel alleen maar hoeft aan te zetten en achteraf de data hoeft uit te lezen. Optioneel kunnen wij een beugel of statief meeleveren, afhankelijk van de gewenste toepassing.

De windrichtingsensor heeft een meetbereik van 360° en een afwijking van ±5°.
De windsnelheidsensor heeft een meetbereik van 0.5 tot 50m/s en een afwijking van ±0.5m/s.

Metesco Windkracht en Windrichtingsmeter
Metesco Windkracht en Windrichtingsmeter
Metesco Windkracht en Windrichtingsmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Gebruiksvriendelijk en compleet
  • Data opgeslagen op DS card
  • Mogelijk met printlogger
  • Op afstand uitlezen
  • Alarmbel en verwarming mogelijk
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.