03 808 14 58

Fluke 435 Power Quality Analyzer

De Fluke 435 Power Quality Analyzer is een kwalitatief hoge driefasen netanalyzer met interne datalogger. De data kan eenvoudig worden uitgelezen met de meegeleverde software en geeft u het beste overzicht van de netkwaliteit.

Met deze meter kunt u geavanceerde metingen doen om specifieke informatie over uw netwerk vast te leggen, zo vindt u zeker het aanwezige probleem. De meter legt verschillende parameters vast zoals verbruik, harmonischen, dips en swells, stroom of transiënten. Alle resultaten worden eerst intern opgeslagen. De PQA 435 onderscheidt zich van de PQA 434 doordat hij ook zeer snelle wisselingen en pieken kan registreren.

Deze meter meet met een nauwkeurigheid van 0,1%. Hierdoor voldoet hij aan de internationale normen met een een A-klasse. Het is mogelijk om min, max en gemiddelde meetwaarden van 100 parameters te registreren. Dit kunt u ook nog eens uitbreiden met een geheugenmodule tot 400 parameters.

Het geheel wordt geleverd als kit inclusief vaste tangen (flex tangen optioneel beschikbaar) en 5 meetsnoeren voor spanning. Het betreft een complete set waarmee u de net kwaliteit kan bepalen en voorspellend onderhoud kunt uitvoeren.

Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Fluke 435 Power Quality Analyzer
Fluke 435 Power Quality Analyzer
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • PQA Analyzer netkwaliteit
  • 400A stroomtangen, optie tot 1000A
  • Stevig en robuust instrument
  • Nauwkeurige metingen
  • Met software en datakabel
  • Geleverd in stevige koffer
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.