03 808 14 58

Multigauge 5700 Wanddiktemeter

De Tritex Multigauge 5700 is een robuuste en gebruiksvriendelijke wanddiktemeter voor universeel gebruik, nu met logfunctie. De Tritex Multigauge 5700 is net als de 5600 compact en eenvoudig te bedienen. Een veelzijdig instrument met dezelfde opties, maar nu met logfunctie voor rapportage van de metingen. Ruimte om 98.000 records op te slaan met iedere 250 meetwaarden.

Met een meetbereik van 1-250mm en een resolutie/nauwkeurigheid van 0.05mm geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan het meten van de wanden van pijpleiding & tanks, platforms of de wanden van scheepsdelen.

Het instrument maakt gebruik van Triple Echo techniek, wat ervoor zorgt dat de coating op het oppervlak niet wordt meegenomen in de meting. Standaard kan de meter tot 6mm dikke coatinglagen negeren, met de optie ‘coating plus+’ zelfs tot 20mm dikke coatinglagen. Het is dus niet meer nodig om de ondergrond kaal te maken. De functie 'Automatic Measurement Verification System' zorgt er verder voor dat alleen geslaagde metingen worden weergegeven, tot op zeer gecorrodeerde ondergronden aan toe.

Wij staan u graag te woord en doen u graag een vrijblijvende aanbieding voor dit multifunctionele instrument. Voor metingen onder water (denk aan scheepsrompen) hebben wij de Tritex Multigauge 3000 in het leverprogramma (zowel verhuur als verkoop).

Wanddiktemeter huren, Metesco metaaldiktemeter
Krautkramer, Tritex, thickness gauge
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter met logfunctie
  • Meetbereik 1-250mm
  • Intelligent Probe Recognition
  • Meet door 20mm coating heen
  • Logfunctie tot ca. 98.000 records
  • Resolutie en nauwkeurigheid ±0.05mm
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.