03 808 14 58

HT Italia HT9022

Deze HT9022 Professionele stroom clamp-on meter is speciaal ontworpen voor het meten van DC en AC/DC TRMS stroom tot een bereik van 1000A om CAT IV 600v te ontvangen met inachtneming van de standaard IEC/EN61010-1. Ook meet de klem actieve, reactieve en schijnbare kracht, energie, voltage/ harmonische stroom analyse tot de 25e met TDH% calculatie in balans in enkele en driefase systemen.

De HT9022 maakt het mogelijk om verschillende parameters in te stellen en op te nemen. Hierna is het natuurlijk mogelijk om de gegevens op te slaan en ze via pc of smart device uit te lezen met de HTANALYSYS App. De klemmen zijn uitgerust met een 128x128 pixel scherm met achtergrondverlichting. Zeer goed leesbaar in donkere of juist felle omgeving.

HT Italia HT9022
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • TRMS
  • Meetbereik 1000A
  • AC/DC current en 1000v voltage
  • Fase sequentie
  • Meetcategorie CAT IV
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.