03 808 14 58

Recovib Tiny - Trillingssensor

De Recovib Tiny is een trillingssensor voor het 3 assig (XYZ) registreren van schokken en vibraties. Het zijn de meest compacte sensoren verkrijgbaar en worden geleverd als complete kit met magneten en software.

De sensoren dienen vooraf te worden ingeregeld via de software, waarbij men de start- en (indien gewenst) eindttijd moet ingeven. Hierna kunt u de sensoren op de gewenste locaties plaatsen mbv de meegeleverde magneten en de sensoren doen vervolgens de rest.

Na inregelen knipperen de LEDjes rood, totdat de meting start. Tijdens de meting knipperen de LEDjes groen, zodat je weet dat er nog wordt gelogd. Wanneer de meting is afgerond knipperen de LEDjes weer rood.

De meetwaarden kunnen hierna worden uitgelezen via de zeer overzichtelijke software. U leest de sensoren een voor een uit, en de software integreerd het geheel aan data. Zie een voorbeeld bij de afbeeldingen op deze pagina. U kunt de data ook als excel bestand exporteren.

U kunt met behulp van de data de relatie onderkennen of onderzoeken tussen het ontstaan van een golf (trilling) tot de effecten verderop in de constructie.

Het instrument is ideaal voor R&D, automotive, luchtvaart en (hijs)kranen. Er zijn 3 varianten van de Recovib Tiny, ±2g of ±6g, ±15G en ±200g leverbaar.

 

 

Recovib Tiny - Trillingssensor
Recovib Tiny - Trillingssensor
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Compacte, robuuste en standalone Schok & Vibratie logger
  • Geleverd met sterke magneten
  • 4-20 mA uitgang en 0-10V uitgang
  • Tot 6 uur achtereen loggen met 1024 samples per seconde per as
  • Tientallen sensoren gelijktijdig inzetbaar en uit te lezen
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.