03 808 14 58

Hydrajaws Model 2050 Mid-Zware Ankertester

De Hydrajaws 2050 Medium Duty ankertester biedt ingenieurs de omgelijkheid om de draagkracht van ankers in de meest uiteenlopende bouwmaterialen te testen. Dit is van toepassing bij bijvoorbeeld het testen van de veiligheid of te testen of een anker correct is geplaatst.

Model 2050 heeft een maximale testcapaciteit van 50kN bij een slag van 50mm. De meetwaarden worden weergegeven via een duidelijk afleesbare display/meter. Dit kan een analoge of digitale meter zijn.

Ankers tot een diameter M16 kunnen direct in het instrument bevestigd worden, voor grotere maten zijn er verschillende adapters.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Hydrajaws Model 2050 Mid-Zware Ankertester
Hydrajaws Model 2050 Mid-Zware Ankertester
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Trekbelasting tot 50 kN
  • Afneembare 50 kN display/meter
  • Eenvoudig in gebruik
  • Sterke bouw
  • Krachtige spreidingsbrug
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.