03 808 14 58

Leica Utilityfinder+ Kabelzoeker

Ondergrondse leiding- en kabelwerken zijn makkelijk op te sporen met een Leica Kabelzoeker. Om schade tijdens graaf- en boorwerkzaamheden te voorkomen is het verstandig om eerst een kabeldetectie uit te voeren. Precies en de juiste kabels detecteren is niet altijd eenvoudig, met een Leica kabeldetector is de kans op schade erg gereduceerd. Door spanning op de kabels te zeggen is het vervolgens mogelijk om met de scanner te detecteren waar- en hoe diep bepaalde kabels liggen. Ook kunt u met de UTILITIDRAIN verschillende leidingen detecteren, hierdoor dus geen schade aan waterleidingen.

Leica Utilityfinder+ Kabelzoeker
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zender en ontvangst set
  • Herkent de richting waarin kabel ligt
  • Grote duidelijke menudisplay
  • Achtergrond verlichting
  • Ondergrondse kabels vinden
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.