03 808 14 58

Tritex Multigauge 5500 Diktemeter

De Tritex Multigauge 5500 wanddiktemeter meet nauwkeurig de dikte van verschillende materialen zoals staal en kunststof. Door toepassing van het een uniek triple echo en coating plus+ systeem is het mogelijk om door 3 lagen coating of andere bescherming heen te meten zonder noodzaak dit te verwijderen. 

De Multigauge 5500 is een specifiek model met het display op de kopse kant van het instrument. Hiermee is het specifiek geschikt voor toepassing tijdens klim- en steiger werkzaamheden. Rope access toepassingen dus. De meter kunt u daardoor in uw zak of de tas laten terwijl u zicht hebt op de display.

Het instrument herkent bijbehorende sensoren automatisch en stelt zich na aansluiting automatisch correct in. Het resultaat is een perfect werkend apparaat voor dagelijks gebruik met een meetbereik tot 250mm. Nauwkeurigheid en resolutie ± 0.05mm.

Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden via Metesco.

wanddiktemeter multigauge 5500
rope access wanddiktemeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Wanddiktemeter rope access
  • Meetbereik tot 250mm
  • Nauwkeurigheid en resolutie 0,05 mm
  • Groot LCD scherm 4 karakters
  • Eenvoudig te bedienen
  • Meet door coating en corrosie
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.