03 808 14 58

Universal Test Machine Inspekt Solo 2.5kN

De Universele Testmachine Inspekt Solo is een bijzonder lichte materiaaltestmachine voor het bepalen van de karakteristieken van proefstukken van materiaals zoals:

Draad
Schuimen
Elastomers
Kunststoffen
Papier & Karton
Structurele componenten

De gebruiksvriendelijke testmachine Inspekt Solo maakt eenvoudige standaardtests mogelijk, evenals klantspecifieke tests die u zelf kunt programmeren in de software. De testsoftware LabMaster maakt een snellere en betrouwbare bepaling van de resultaten mogelijk en creert overzichtelijke rapportage.

De inspekt solo zorgt voor een betrouwbare krachtmeting met behulp van een krachtopnemer op basis van rekstroken. Deze is uitgerust met sensorstekkers die automatisch de instellingen en kalibratieparameters herkennen. Ook beschikt de materiaaltestmachine over speciale meetelektronica die de meetnauwkeurigheid van klasse 1 volgens DIN EN ISO 7500-1 garandeert in het bereik van 0,2 tot 100% van de nominale belasting. Als alternatief biedt Hegewald & Peschke MPT GmbH een optionele meetnauwkeurigheid van 0,5 voor de universele testmachine inspekt solo.

Voor hogere capaciteiten hebben wij de Inspekt (1500kN), Inspekt Table (250kN), Inspekt Table Blue (20kN).

Universal Test Machine Inspekt Solo 2.5kN
Universal Test Machine Inspekt Solo 2.5kN
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lage capaciteit testmachine tot 2.5 kN
  • Specifiek voor materiaaltests in de mini range
  • Retrofitting en maatwerk mogelijk
  • Zeer nauwkeurig en eenvoudig te bedienen
  • Uitgebreide mogelijkheden in meegeleverde software
  • Leverbaar met verschillende testhoogtes
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.