03 808 14 58

Metesco Loadcell Compressie 500 Ton

Wegen van offshoremodules, brugopleggingen of krachten in zijn algemeenheid ging nooit zo nauwkeurig als met de loadcells (ook wel drukdoos) van Metesco Nederland. Tot 500 ton uit voorraad leverbaar in meerdere aantallen. Uiteraard met een certificaat wat herleidbaar is naar NMI of fabrikanten van onze laboratorium testbanken. Geschikt voor het wegen van bruggen, meten van krachten of de ligging van het zwaartepunt  (COG) van een offshoremodule. In combinatie met een recorder en/of printer zijn de gegevens op te slaan in het geheugen van de recorder, via internet uit te lezen of toegangkelijk vanaf een pc. Meerdere sensoren kunnen gelijktijdig worden aangesloten evenals sensoren voor verplaatsing of beweging gelijktijdig met kracht. Wij kunnen u ook bij uw meting assisteren.

Metesco Loadcell Compressie 500 Ton
Metesco Loadcell Compressie 500 Ton
Metesco Loadcell Compressie 500 Ton
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Multifunctionele drukdoos
  • Met drukmeter en calibratiecertificaat
  • Klein van formaat
  • Dataprinter beschikbaar
  • Lichtgewicht loadcell
  • Kantelzadel meegeleverd
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.