03 808 14 58

TA Scope - Drukverschil- en Flowmeter

Met de TA Scope bent u in staat om metingen uit te voeren aan HVAC systemen. Dit door middel van het monitoren van drukverschil, debiet en temperatuur. Met behulp van deze data krijgt u inzicht in het functioneren van het systeem en kunnen eventuele problemen worden verholpen.

Het systeem bestaat uit 2 delen, namelijk de bedieningsunit en de drukverschil sensor. De bedieningsunit heeft TA afsluiterkarakteristieken voorgeprogrammeerd in het geheugen. De Dp sensor communiceert draadloos met de bedieningsunit en heeft een display voor de weergave van de status, meetdata enz.

De TA Scope stelt u in staat om direct eenvoudige metingen uit te voeren bij een of enkele afsluiters. Meer geavanceerde waterzijdige schema's kunnen worden aangemaakt in HySelect en worden ingeladen in het instrument. Het instrument heeft verder intern geheugen waarin de metingen en gelogde data kunnen worden opgeslagen.

Het instrument wordt geleverd in een kit met de bedieningsunit, DP sensorunit, temperatuursensor, meetslangen met meetnaald, netvoeding en klein accessoires.

Vraagt u vrijblijvend naar de beschikbaarheid.

TA Scope - Drukverschil- en Flowmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Zeer robuust en betrouwbaar inregelinstrument
  • Meet drukverschil, debiet, temperatuur en vermogen
  • Nauwkeurigheid van 0,1kPa of 1% van meting
  • Opzetten van storingsanalyses
  • Draadloze communicatie tussen units
  • Verkrijgbaar in standaard en High pressure versie
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.