03 808 14 58

DeFelsko 6000 Laagdiktemeter PosiTector

NDO niet destructief laagdiktes onderzoeken met met behulp van de draagbare meters van Defelsco. Metesco verhuurt de positector 200 serie laagdiktemeters welke speciaal zijn ontworpen voor het meten van laagdiktes, verflagen of coating op ondergronden als hout, beton, glas, plastic, composiet en nog veel meer.

Metesco verhuurt de PT-200B die niet alleen de totale laagdikte weergeeft maar ook tot 3 individuele laagdiktes in een coating kan weergeven indien die uit meerdere lagen bestaat.Alle Defelsco meters beschikken over een grafische grote display met achtergrondverlichting.

Makkelijk in gebruik vanwegen grote knoppen met automatische uitschakeling na 3 minuten. Ook is de mogelijkheid tot dataloggen aanwezig tot 10.000 opslagplaatsen.

DeFelsko 6000 Laagdiktemeter PosiTector
DeFelsko 6000 Laagdiktemeter PosiTector
DeFelsko 6000 Laagdiktemeter PosiTector
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Handzaam
  • Loggen van metingen
  • Groot display
  • Automatische uitschakelfunctie
  • Werkt op batterijen
  • Makkelijk in gebruik
  • 10.000 Opslagplaatsen
product:sidebar-qrcode
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.