03 808 14 58

Fluke 715 multifunctionele V/mA kalibrator

De Fluke 715 is een compacte en nauwkeurige V/mA-kalibrator van gebruikelijke Fluke kwaliteit. De meter kan lusstroomsignalen tussen 0-20 en 4-20 mA meten en heeft een nauwkeurigheid van 0,015%. Daarnaast is het mogelijk om uitgaande spanningssignalen uit bijvoorbeeld PLC's en transmitters te meten. De Fluke 715 biedt een resolutie van 1 mA. Geleverd in een stevige flight case.

Door de verschillende mogelijkheden, zeer hoge nauwkeurigheid en instellingen is dit een zeer breed inzetbaar instrument. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud tijdens shutdowns in de chemische sector or laboratoria. Een stevige kalibrator die stof- en waterdicht is, uitgerust met een 9V batterij.

Het instrument wordt geleverd als standaard kit met holster, meetkabels en gebruiksaanwijzing.

 

huur uw kalibrator bij Metesco, Fluke 715 huren
Loopcalibrator fluke 715 huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Lusstroomsignalen meten
  • 0-20mA of 4-20mA
  • Uitgaande spanningssignalen meten
  • Voedingsspanning 100 mV of 10V
  • Hoge nauwkeurigheid van 0,015%
  • Resolutie van 1 mA
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.