03 808 14 58

Graphtec GL100 Pettitlogger

Graphtec GL100 petitloggers worden veel gebruikt voor het afnemen van snelle metingen in een netwerk van meerdere meetinstrumenten verbonden met wifi. De meter kunnen gebruikt worden om meerdere gegevens te verzamelen zoals temperatuur, luchtvochtigheid, versnelling of CO2, ook een combinatie van deze parameters.

Multifunctionele meetapparatuur dat vaak gebruikt wordt in musea, ziekenhuizen en geavanceerde werkplaatsen. Door het grote interne geheugen is het mogelijk om voor een langere tijd gegevens te loggen. Het robuuste apparaat biedt u de mogelijkheid om met een snelheid van 2 metingen per seconden te meten.

 

 

Graphtec GL100 Pettitlogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Flexibele ingangen
  • Aansluiten van meerdere sensoren
  • Draadloze internetverbinding mogelijk
  • Helder scherm
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uit te breiden tot 3 ingangen
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.