03 808 14 58

Proceq Profometer 5/5+ dekkingsmeter

Met een Proceq Profometer 5 is het mogelijk om de dekking en ligging van wapening in beton te lokaliseren. Denk hierbij aan wapeningsnetten, betonwapening en andere ankers en beugels. Er kan maximaal tot 180mm diepte wapening worden gedetecteerd. Eventueel is het ook mogelijk om de diameter van de wapeningsstaven te meten, maar dit alleen bij enkele staven. De Profometer 5 is te huur als complete set inclusief alles wat u nodig heeft voor het uitlezen van de meetresultaten.

De meter is voorzien van een interne opslagmodule met ruimte voor ongeveer 40.000 meetwaarden. Op deze manier zijn de gegevens later gemakkelijk te analyseren. Ook is de meter ingesteld om automatisch de nulpuntwaarde te bepalen en pieken en uitschieters te registreren. Met de instellingen voor genswaarden is het mogelijk om snel de minimale dekking te controleren met behulp van een akoestisch signaal.

Deze meter wordt geleverd als complete set inclusief de benodigdheden om de gegevens uit te lezen, u kunt dus direct van start.

Proceq Profometer 5/5+ dekkingsmeter
Proceq Profometer 5/5+ dekkingsmeter
Proceq Profometer 5/5+ dekkingsmeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Detectie tot maximaal 180mm
  • Richting, ligging en diepte wapening bepalen
  • Geheugen opslag voor dataloggen
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geleverd als complete set
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.