03 808 14 58

PMS3000 - Flightcase drukrecorder tot 500 bar

Bent u op zoek naar een betrouwbare drukrecorder voor het vastleggen van eventuele drukval tijdens afpersing van een leidingsysteem? Dan is de de PMS3000 drukschrijver voor u het perfecte instrument. Het betreft een drukrecorder in een robuuste flightcase met IP67 classificatie. Aansluiting voor druk- en temperatuursensoren zitten aan de zijkant van de koffer en zijn afgesloten voor vochtindringing.

Deze drukrecorder is voorzien van een accu, waarmee u tot ruim 100 uur achtereen kunt loggen (display uit). U kunt tot maximaal een week recorden in 1 bestand (aan 230V netvoeding). Voorbeelden van tests die kunnen worden uitgevoerd.

  • W400-2 Deel 16 - Contractie beproeving voor waterleidingen
  • NEN-EN 805 - Contractie beproevig van (drink)waterleidingen 

De PMS3000 is een nauwkeurige digitale drukrecorder, welke is voorzien van een thermoprinter voor directe aftekening door een inspecteur. Aanvullend slaat het instrument automatisch de meetwaarden op als CSV en PDF bestand. Hiermee heeft u de rapportage ook direct digitaal in bezit.

Het instrument is verkrijgbaar met 4.3" touchscree display in de drukbereiken 0..35 bar en 0..500 bar! Overige drukbereiken op aanvraag.

Standaard voorzien van een geintegreerde omgevingstemperatuur voeler in de koffer. Aanvullend kunt u een externe temperatuur voeler aansluiten, waarmee de leidingtemperatuur kan worden meegenomen in de meting.

Metesco is partner van Union en verhuurt en verkoopt deze drukschrijvers. Ook kunnen wij deze voor u onderhouden / kalibreren. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

PMS3000 - Flightcase drukrecorder tot 500 bar
PMS3000 - Flightcase drukrecorder tot 500 bar
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Digitale drukschrijver tot 500 bar
  • Opslag data in PDF en CSV
  • Waterdichte flightcase (gesloten)
  • Voorzien van thermoprinter
  • 4.3" grafisch touchscreen display
  • Tot 100+ uur opnametijd
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.