03 808 14 58

Testo 175 T3 Temperatuurlogger

De Testo 175-T3 is een basis temperatuurlogger met twee temperatuuropnemers. Dit betreft standaard thermokoppels type K, maar nauwkeurigere opnemers zijn verkrijgbaar. Het instrument kan een passende oplossing zijn als u bijvoorbeeld de aanvoer / retour temperatuur in kaart wilt brengen bij bijv. koelmachines.

Het instrument heeft een geheugen voor ongeveer 1 miljoen meetwaarden, welke worden opgeslagen op een intern geheugen. De meetwaarden kunnen eenvoudig worden uitgelezen via de gratis meegeleverde software. Eventueel kan een medewerker van Metesco dit ook voor u doen.

Het meetinterval van dit instrument is vrij instelbaar vanaf 1 x per seconde. Op interval 1 x per minuut kunt u ca. 2 jaar loggen, met 2 temperatuuropnemers dus ca. 1 jaar.  Om dit te kunnn realiseren is het batterij verbruik laag en deze kunnen tot 3 jaar mee gaan.

De instrumenten worden altijd geleverd met een kalibratie certificaat en montage benodigdheden.

Testo 175 T3 Temperatuurlogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Temperatuur logger met 2 externe temperatuur opnemers
  • Praktisch voor frequent en langdurig gebruik
  • Ruimte voor 1 miljoen interne meetresultaten
  • Tot 3 jaar batterijduur
  • Uitlezen en analyseren via gratis pc software
  • Groot meetbereik van -50 tot +1000 graden celsius
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.