03 808 14 58

Pearpoint P330 - Inspectiecamera

De Pearpoint P330 is een duwcamera voor het maken van foto's of video opnamen in leidingwerk vanaf 2" of 50mm. Het betreft een duwcamera met een kabellengte aan de camerakop van 60 meter.

Het systeem wordt geleverd met een 8" kleurenscherm op een rolkar. Het is mogelijk om de beelden op te slaan op het interne geheugen van 2GB of een Compact flash kaart tot 8GB. Het systeem maakt heldere beelden, waarmee verstoppingen eenvoudig kunnen worden gedetecteerd.

De beelden zijn eenvoudig van het geheugen af te halen, er is verder geen software benodigd om deze te bekijken. Het wordt geleverd als compleet systeem.

Voor eventuele eenvoudigere werkzaamheden, in kleine leidingdiameters hebben wij alternatieven zoals bijvoorbeeld de VIS 340.

 

Pearpoint P330 - Inspectiecamera
Pearpoint P330 - Inspectiecamera
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Inspectiecamera voor leidingwerk
  • Lengte kabel 60 meter
  • Camerakop diameter 2"
  • Helder 8 inch kleurenscherm
  • Slot voor compact flash kaart
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.