03 808 14 58

Hioki 3196 Netkwaliteit en Energiemeter

Met deze draagbare netanalyzer van het merk Hioki heeft u de beschikking tot een zeer complete meter met veel toepassingen. De meter is bruikbaar voor zowel stroom, spanning, energie, pieken en dalen. De Hioki 3196 heeft intern genoeg geheugen voor een groot aantal meetresultaten en slaat daarnaast efficiënt de nodige gegevens op.

Het is mogelijk om alle gegevens weer te geven op het grote grafische scherm en vervolgens via USB kabel naar de pc te verplaatsen voor rapportage. Via de meegeleverde software is het mogelijk om de gegevens te analyseren.

Dit instrument wordt geleverd als complete kit met alle benodigde accessoires om de netkwaliteit in kaart te kunnen brengen.

Hioki 3196 Netkwaliteit en Energiemeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Meten van pieken en dalen
  • Energieverbruik meten
  • Power quality conform EN50160
  • Snel te gebruiken
  • Nauwkeurig meten
  • Groot meetbereik
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.