03 808 14 58

Extronics Icam 502

De Icam 502 is een 3.1 Mega-Pixel digitale fotocamera (2048 x 1536 resolution) gecertificeerd voor gebruik in zone 0. De camera heeft een opslag capaciteit van 1GB, ca. 5000 foto's.

Het instrument is vervaardigd uit een anti statisch kunststof en wordt geleverd inclusief een rubber buffer als bescherming tegen vallen of stoten. De camera weegt zo'n 200 gram en is geschikt voor bediening met slechts één hand. Het instrument is IP65 geclassificeerd.

Het instrument heeft geen ingebouwd display, dus het is niet mogelijk om gemaakte foto's direct terug te kijken. Wel is er een memorecorder ingebouwd, waardoor u snel uw waarnemingen naast de foto ook verbaal kunt vastleggen.

ATEX II 1 G Ex ia IIB T4 Ga II 2 G Ex ia IIC T4 Gb, M1 Ex ia I Ma 0°C to +60°C

Vraagt u vrijblijvend naar de beschikbaarheid.

Huur uw Extronics Icam 502 bij Metesco
Atex fotocamera zone 0
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Geschikt voor zone 0
  • Met 4-LED-flitser
  • Tijd en datum op afbeelding
  • Robuust en stootvast
  • Compact en licht, past in borstzak
  • Ingebouwde Memorecorder
Scan voor mobiel
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.