03 808 14 58

Proceq Resipod Corrosiemeter

Resipod is een volledig geïntegreerde 4 -punts Wenner sonde, ontworpen om de elektrische weerstand van beton in een volledig niet- destructief testen meten. Een zeer accuraat instrument dat zeer snel en stabiel is in een waterproof behuizing bestand een veeleisende omgeving.

De Resipod is de opvolger van de klassieke CNS Farnell weerstand Meter. Informatie over de kwaliteir van het betonoppervlak geeft waardevolle informatie over de staat en kwaliteit van bijvoorbeeld gebouwen. Niet alleen is het bewezen dat het een directe link heeft met corrosiesnelheid maar recentelijk onderzoek bewijst ook dat er een directe correlatie is tussen chloridediffusie en het bepalen van afnemende draagkracht. Dit maakt dit apparaat een van de meest veelzijdige niet-destructieve manieren om betoncorrosie te meten.

 

 

Proceq Resipod Corrosiemeter
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Volledig geïntegreerde corrosiemeter
  • Zeer hoge resolutie voor een oppervlaktetester
  • Beschikbaar met 38mm of 50mm
  • On-board geheugen
  • USB-aansluiting en speciale PC-software
  • Waterbestendig
  • Standaard tips te vervangen door speciale accessoires
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.