03 808 14 58

Micronics Portaflow 330

De Micronics Portaflow 330 is geschikt om flow in gesloten leidingen met schone vloeistoffen te meten. Deze meter heeft een groot intern geheugen om de meetresultaten in op te slaan, daarnaast zijn recente resultaten flow, debiet, snelheid, signaalsterkte of totaalvolume op het scherm af te lezen. De PF330 kan gegevens overzetten naar een PC of dataprinter en heeft de mogelijk om voor langere tijd te meten.

Een zeer gebruiksvriendelijke meter met een interactief quickstart menu waardoor de meter eenvoudig te gebruiken is. Binnen enkele minuten is het mogelijk om operationeel te zijn in zijn meest simpele vorm. Ook kan het systeem verschillende parameters en locaties instellen. Er zijn verschillende sensoren beschikbaar die aan de buitenkant van de leidingen worden aangebracht om zodoende de flow te meten.

Het totale meetbereik loopt van 13mm tot 2000mm en er kan worden gemeten aan schone vloeistoffen zoals water, olie etc. Zolang er geen luchtbellen of vaste deeltjes in het medium aanwezig zijn, kunt u zeer eenvoudig flow meten. Optionele sensoren tot 5000mm zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Wanneer u vloeistoffen met vaste deeltjes heeft, zoals afvalwater, dan adviseren wij een doppler flowmeter zoals de PDFM5. Bij twijfel kunt u het best de DXN kiezen, deze kan op zowel schone als vervuilde vloeistof meten.

Micronics Portaflow 330
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Eenvoud in bediening en menu
  • Flow van 0,1m/s tot 20m/s meten
  • 20 uur op een volle batterij meten
  • CE goedgekeurd
  • Opslagcapaciteit 98.000 meetwaarden
  • Diameter 13mm tot 2000mm standaard (groter op aanvraag)
  • Debiet en snelheid meten
  • Uitgang mA of puls
  • Meerdere sensoren beschikbaar
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.