03 808 14 58

Almemo 8590-9 Stationaire Datalogger

Het model 8590-9 van het merk Ahlborn Almemo is een zeer nauwkeurige meter met de mogelijkheid om tot 50 keer per seconde te meten, met uitbreiding zelfs tot 400 metingen per seconde.

Deze logger slaat intern alle meetgegevens op en kan ze door zetten naar een PC. Vanwege het ontbreken van het display is het nodig het instrument vooraf in te regelen of deze gekoppeld aan een PC te laten loggen. Verder heeft het dezelfde functionaliteit als de andere Almemo dataloggers.

Geleverd als complete kit met sensoren naar keuze. Wanneer u tijdens de meting de waarden wilt kunnen aflezen, adviseren wij de Almemo 2490 of 2590.

Almemo 8590-9 Stationaire Datalogger
Almemo 8590-9 Stationaire Datalogger
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Nauwkeurige en stabiele meter
  • Meten tot 50 metingen per seconde.
  • Optioneel zelfs tot 400
  • 65 sensor typen mogelijk
  • Temperatuur met resolutie 0,001 K
  • Met batterij en of netvoeding leverbaar
Download PDF
product:sidebar-qrcode
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.