03 808 14 58

Krachtopnemer - Centor Star Touch

De Centor Star Touch is een eenvoudig te bedienen instrument voor inzet tijdens kwaliteitscontroles gedurende productieprocessen. Het instrument heeft een duidelijk kleuren touchscreen en een geheugen voor opslag van 2.000 meetwaarden. Dit model is leverbaar in 8 capaciteiten tot maximaal 1000N.

De Star Touch is specifiek ontwikkeld voor tussentijdse controle in productieprocessen en R&D afdelingen. Hiervoor kan de meter worden ingesteld in 2 modes, namelijk de Continu mode of de Test mode. In de continu mode wordt de kracht permanent gemeten, maar kan het instrument geen grafische weergave of calculaties maken. In de Test mode wordt een test tijd ingesteld, start u de test handmatig en kunt u grafische weergaven maken, specifieke calculaties maken etc.

De Star Touch heeft de mogelijkheid om limiet waarden in te stellen en deze kunnen worden vastgehouden. Standaard worden de minimum en maximum waarden berekend en vastgehouden, maar er kunnen extra waarden worden ingeschakeld.

Het instrument is voorzien van aansluitingen voor externe instrumentatie, voor een mogelijke integratie in uw proces. Ook is er een USB dongle waarop data direct kan worden uitgeslagen en welke snel en eenvoudig is uit te lezen. Ook is er bluetooth functionaliteit voor draadloze communication met de software.

Sample rate van het instrument van 5000 Hz en een nauwkeurigheid van 0,1% F.S. Zeer robuust en prima geschikt voor gebruik in veeleisende productie omgevingen. Het instrument kan worden geleverd in minimale capaciteit tot 5N en dit loopt tot maximaal 1000N.

Krachtopnemer - Centor Star Touch
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Kleuren touchscreen
  • Real time graphing kracht - tijd
  • Automatische calculatie waarden
  • Automatische herkenning aanvullende sensoren
  • Geleverd inclusief kalibratie protocol
  • Geheugen voor 2.000 meetwaarden
  • Capaciteit tot 1000N
Download PDF
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.