03 808 14 58

Metesco drukdoos 10 Ton

Metesco drukdoos met een weegcapaciteit tot 10 ton ofwel 10.000 kg. Deze loadcell wordt gewoonlijk gebruikt voor het wegen van zeer zware elementen zoals containers, elementen van boorplatformen, brugdelen en tunnelwanden.

Deze drukdozen worden geleverd inclusief display met realtime weergave van de kracht in kN. Deze display zijn geschikt voor het inpluggen van 2 weegcellen. Optioneel kunt u ook een datalogger kiezen, deze is geschikt voor minimaal 4 drukdozen en levert uiteindelijk een rapportage in Excel. Ook kunt u per loadcell zien wat de realtime kracht in kN is.

U kunt met loadcells ook zwaartepuntmetingen uitvoeren. Wanneer meerdere sensoren tegelijk gebruikt worden is het ook mogelijk om bijvoorbeeld gewicht en frictie tegelijk te registreren. 

Deze loadcell heeft een bouwhoogte van 83mm en wordt geleverd met 10 meter kabel. Wij kiezen bewust voor kabelconnectie, omdat draadloze verbinding niet voldoende zekerheid biedt. Wij informeren u hier graag over.

Geen tijd of kennis? Geen probleem! Metesco levert ook onderzoeken en testen op locatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

drukdoos 10 ton huren, weegcel huren, weegschaal huren
loadcell 10 ton huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Metesco drukdoos tot 10 ton
  • Bekabeld met 10 meter kabel
  • Bluetooth verbinding mogelijk
  • Nauwkeurig en betrouwbaar
  • Inclusief display weergave in kN
  • Optioneel met datalogger
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.