03 808 14 58

Ahlborn Almemo 710 Datalogger

De Ahlborn Almemo 710 datalogger en datadisplay is een uniek instrument voor het uitlezen en opslaan van verschillende meetgegevens. Data wordt via het 5.7 inch touch scherm helder in beeld gebracht en intern opgeslagen. Hiervoor is 8mb flash geheugen voorzien, dit is uitbreidbaar met een geheugen module met micro sd kaart.

De meter kan tot 100 metingen per seconde afnemen, tot 1000 mops in geval van D7 digitale stekkers. Een zeer multifunctioneel meetinstrument dat in veel verschillende situaties bruikbaar is. Door de universele Ahlborn Almemo ingangen kunnen verschillende typen meetsensoren worden aangrsloten waardoor het eenvoudig is om de meters in te stellen en te gebruiken.

Sensoren die koppelbaar zijn, zijn sensoren voor o.a. temperatuur, luchtvochtigheid, druk tot 3000 bar, kracht tot 1000 ton, debiet en versnelling. Dit is allemaal te koppelen met behulp van de speciale datastekkers. Metesco kan voor u vrijwel alle sensoren koppelen, inregelen kalibreren en uitleveren.

De meter werkt vanzelfsprekend en is zeer gebruiksvriendelijk. Ook makkelijk te gebruiken voor medewerkers zonder uitgebreide training. Vergeleken met de andere meetinstrumenten is dit een zeer geavanceerd model. De meter beschikt over een uitgebreide data analyse via de software en is door het moderne touchscreen zeer gemakkelijk te bedienen. 

Metesco heeft dit instrument beschikbaar voor zowel koop als huur. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Almemo 710 multifunctionele datalogger
10 kanaals datalogger almemo 710
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • 10 meetingangen, 65 meetbereiken
  • Almemo touchscreen datalogger
  • Zeer nauwkeurig en betrouwbaar
  • Hoge meetfrequentie tot 1000 mops
  • Opslaan op geheugenmodule of pc
  • 5.7 Inch kleuren touch display
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.