03 808 14 58

Concrete Encounter CME4

De CME4 is een basis instrument met analoge weergave voor het meten van vocht in beton. Het betreft een lichtgewicht, maar robuust instrument, welke direct inzetbaar is voor niet destructieve metingen.

Wanneer beton vers is wil men weten in hoeverre dit nog vochtig is, voordat met de volgende fase in gaat. Wanneer een nieuwe fase wordt gestart, bijvoorbeeld het leggen van tegels, wanneer er nog teveel vocht in het beton zit, dan levert dit op langere termijn problemen op vanwege condensatie. Wanneer de volgende fase kan starten is afhankelijk van de droogtijd (temperatuur icm luchtvochtigheid).

Het instrument met tot 6% vocht in het beton, waarbij de gemeten waarde met de Hold knop kan worden vastgehouden.

Vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.

Huur uw betonvochtmeter bij Metesco
concrete moisture encounter huren
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Direct meten, zonder boren
  • Meetbereik tot 6% vocht in beton
  • NDT voglens ASTM F2659
  • Groot, analoog display
  • Battery operated
  • Eenvoudig, lichtgewicht en robuust
Download PDF
product:sidebar-qrcode
QR code
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.