03 808 14 58

Greyline PDFM5 Doppler Flowmeter

Dit is een zeer compacte en draagbare debiet- en flowmeter die zelfs werkt op simpele alkaline batterijen. Met deze meter is het mogelijk debiet en snelheid te meten in leidingwerk met vervuilde inhoud zoals deze vaak gevonden worden in waterschappen en industriële reinigingsbedrijven. 

De Greyline PDFM is een ultrasone clamp-on flowmeter, wat betekent dat de sensor aan de buitenzijde van het leidingwerk gemonteerd wordt. Hiermee meet u nauwkeurig de stromingsnelheid, zonder het proces te onderbreken.

De meters van Greyline maken het mogelijk om snel inzicht te krijgen in de functionaliteit van afvoer- en verwerkingsbuizen. Het is binnen enkele minuten mogelijk om de meter operationeel te maken en klaar voor het meten. De datalogger heeft veel interne ruimte om gegevens op te slaan, vervolgens kunt u de gegevens via PC gemakkelijk uitlezen. Deze meter is zeer geschikt voor het afnemen van metingen voor een langere periode.

Eventueel hebben wij voor open kanalen de Greyline Stingray beschikbaar. Mocht u twijfelen of er vervuiling in de vloeistof aanwezig is, benodigd om met deze instrumenten te meten, dan raden wij aan om de DXN te kiezen. Daarmee kunt u zowel schone als vervuilde vloeistoffen in kaart brengen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met Metesco opnemer. WIj bieden ultrasone clamp-on flowmeters aan voor verhuur en verkoop. Wij bieden ook aan om flowmeters en dataloggers te plaatsen voor langdurige metingen. Kijkt u hiervoor op de diensten pagina.

Huur uw ultrasone clamp-on flowmeter bij metesco, meet stromingssnelheid van slibwater
Doppler flowmeter huren bij metesco
Offerte & reserveren
Bedankt voor uw aanvraag, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Helaas is er een fout opgetreden bij het verwerken van uw aanvraag, neem a.u.b. op een andere manier contact met ons op.
Kenmerken
  • Diameter bereik 13mm-4500mm
  • Temperatuurbereik -40°C / +120°C
  • 18 uur batterijduur
  • Intern data opslaan en uitlezen via PC
  • Gevoeligheid en demping instelbaar
  • Meet volgens Doppler (vervuild water)
Scan voor mobiel
QR code
Video
Terugbelservice
Laat uw nummer achter en wij bellen u graag terug:
Bedankt voor uw aanvraag, wij bellen u zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de terugbelservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel ons direct.
E-mail
Bedankt voor uw bericht, wij behandelen dit zo spoedig mogelijk. Helaas is op dit moment de berichtenservice niet beschikbaar, probeer het later nog eens of bel of email ons.